Manekenais apsimetę vagys apiplėšė drabužių parduotuvę

Pietų Anglijoje parduotuvę apvogti sumanę plėšikai ėmėsi plano, kuris prilygsta filmo scenarijui. 10 tūkst. svarų (11,9 tūkst. eurų) vertės drabužių grobį vagišiai iš Verdingo parduotuvės „Beales“ išsinešė apsimetę manekenais, rašo „Metro“.

Vagys apsimetė parduotuvėje stovinčiais manekenais ir palaukė, kol išeis visi darbuotojai.<br>„Reuters“/“Scanpix“ asociatyvinė nuotr.
Vagys apsimetė parduotuvėje stovinčiais manekenais ir palaukė, kol išeis visi darbuotojai.<br>„Reuters“/“Scanpix“ asociatyvinė nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2016, 3:15 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:17 PM

Sasekso policija iki šiol negali patikėti, kaip nusikaltėliai pateko į parduotuvę neįjungdami signalizacijos. Todėl manoma, kad jie atėjo į parduotuvę kartu su kitais klientais, o vėliau atsistojo šalia manekenų ir prastovėjo nejudėdami tol, kol išėjo visi darbuotojai.

Tada gauja galėjo ramiai susirinkti rūbus ir pabėgti pro avarinį išėjimą. Tik tada buvo aktyvuota parduotuvės signalizacija, bet atvykę pareigūnai vagių neberado.

„Judesio davikliai tikrai turėjo juos pastebėti, bet signalizacija suveikė tik tada, kai jie bėgo lauk. Tai tikrai gerai suplanuotas nusikaltimas. Jie tikriausiai apsirengė rūbais, panašiais į tuos, kuriais yra aprengti mūsų parduotuvės manekenai, ir stovėjo ten, kol visi išėjo namo“, – teigė parduotuvės darbuotojas, nenorėjęs viešinti savo pavardės.

Plėšikai iš parduotuvės išsinešė odinių švarkų, dizainerių rūbų ir panašių vertingų prekių.

„Neįsivaizduoju, kaip jie valandų valandas išstovėjo nekrutėdami. Jeigu jie užsimanytų nusičiaudėti ar pasikasyti – kaip tada iškęsti?“ – stebėjosi pardavėjas.

Sasekso policijos atstovė patvirtino, kad pareigūnai tiria „Beales“ parduotuvės apiplėšimą: „Buvo pavogta rūbų ir vagys iš parduotuvės pabėgo per avarinį išėjimą. Neaišku, kaip jie pateko į pastatą. Toliau atliekame tyrimą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.