Belgijos ministerijos darbuotoja nepadorias asmenukes darėsi darbo vietoje

Belgijos vidaus reikalų ministerijos darbuotoja buvo nušalinta nuo pareigų už tai, kad biuro patalpose fotografavosi nepadorioms nuotraukoms, skelbia „Politico“.

Belgijos vidaus reikalų ministerija nušalino darbuotoją, konfiskavo jos kompiuterį ir leidimą įeiti į pastatą.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Belgijos vidaus reikalų ministerija nušalino darbuotoją, konfiskavo jos kompiuterį ir leidimą įeiti į pastatą.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2016, 12:32 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:08 PM

Valstybės tarnautoja, kuri ministerijoje dirba daugiau nei dešimtmetį, slapčia nuotraukoms pozavo pastato liftuose ir viename iš savo vadovų kabinetų, o vėliau kadrus paviešino socialiniame tinkle „Twitter“.

Vidaus reikalų ministro Jano Jambono atstovas patvirtino, kad administratorė buvo laikinai nušalinta nuo pareigų, kol vykdomas formalus tyrimas. Konfiskuotas moters kompiuteris ir leidimas patekti į pastatą.

Darbuotojos nuotraukas pastebėjo kolegos, pastebėję ją Prancūzijos leidinio straipsnyje apie žmones, kurie siūlo prostitucijos paslaugas.

Internete paieškoję daugiau informacijos, vidaus reikalų ministerijos darbuotojai aptiko nuotraukas, kurios buvo padarytos jų darbo vietoje.

Nušalinta darbuotoja teigė, kad tai buvo apmaudą kelianti bausmė, kuri padarė rimtos žalos jos profesinei reputacijai.

„Su manimi pasielgė kaip su raupsuotuoju. Tai mano asmeninis gyvenimas“, – tikino valstybės tarnautoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.