Donaldo Trumpo rankos paspaudimas atskleidžia daugiau, nei jis norėtų

Naujojo JAV prezidento Donaldo Trumpo agresyvumas – niekam ne naujiena. Jis ne kartą savo aštriais ir provokuojančiais pasisakymais yra pakūręs skandalą. Tačiau D.Trumpo liežuvis – ne vienintelis jo ginklas. Lygiai toks pat galingas įrankis yra jo delnas.

D.Trumpas žinomas dėl agresyvių veiksmų.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
D.Trumpas žinomas dėl agresyvių veiksmų.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2017, 10:01 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 3:44 AM

Rankos paspaudimas gali akimirksniu sukurti teigiamą arba neigiamą įspūdį, o JAV prezidentui D.Trumpui tai būdas tiek politikų, tiek žiniasklaidos atstovų akivaizdoje parodyti savo viršenybę.

Naujienų portalo „Vice News“ vaizdo klipe matomos ištraukos iš akimirkų, kai D.Trumpas sveikinasi su įtakingais asmenimis. Tačiau rankos paspaudimas – toli gražu ne draugiškas gestas, o tikra valios dvikova.

Vaizdo įraše matosi, kaip D.Trumpas spausdamas ranką timpteli kitą žmogų arčiau savęs: taip jis rodo agresyvumą, viršenybę ir bando dominuoti kitą žmogų.

Be to, D.Trumpas kito žmogaus ranką laiko ilgiau nei įprasta ir mėgsta per svečio delną paplekšnoti savo laisva kairiąja ranka.

Tiesa, kyla klausimas, kiek toks poelgis sumenkina su JAV prezidentu susitinkančius asmenis.

Mat įtakingi politikai, su kuriais taip elgiasi D.Trumpas – viceprezidentas Mike'as Pence'as, prieš Baracką Obamą dėl prezidento posto kovojęs Mittas Romney, Japonijos premjeras Shinzo Abe ir kiti – nesutrinka ir profesionaliai šypsosi toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.