Prieš Vladimiro Putino vizitą Krasnojarskas užvežė šviežio sniego

Rusijos Krasnojarsko miesto gyventojai pranešė, kad prezidento Vladimiro Putino vizitui buvo ruošiamasi itin kruopščiai – net buvo atvežta šviežio, balto sniego, kad apylinkės atrodytų gražiau, rašo „The Moscow Times“.

Krasnojarske prieš V.Putino vizitą buvo imtasi tvarkyti miestą: atvežta naujo sniego, dingo smogas, nupjauta žolė.<br>„Sputnik“/“Scanpix“ nuotr.
Krasnojarske prieš V.Putino vizitą buvo imtasi tvarkyti miestą: atvežta naujo sniego, dingo smogas, nupjauta žolė.<br>„Sputnik“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2017, 3:11 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 5:55 PM

„Sunkvežimiai į Krasnojarską atvežė šviežio sniego“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė Andrejus Maksimovas, kuris rėmėsi vietine radijo stotimi.

Be to, Krasnojarską 20 dienų apgobęs smogas taip pat staigiai dingo prieš pat V.Putino vizitą. Tas pats įvyko ir pernai, kai šiame mieste lankėsi Rusijos premjeras Dmitrijus Medvedevas.

Krasnojarsko komunalinių paslaugų įmonės plovė gatves nuo purvino sniego ir net perstatė dalį automobilių, kad stovėjimo aikštelės atrodytų tvarkingiau.

O sodininkai pjovė žolę ten, kur jos buvo. Viena iš kavinių Krasnojarsko centre taip pat savo švieslentėje užrašė: „Putinas yra mūsų prezidentas!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.