Nuobodžiausi pasaulyje žmonės įkūrė savo klubą

Ką pasakytumėte apie žmogų, kuris renka pieno butelius arba fotografuoja sankryžas? Tai skamba nuobodokai. Bet tokius pomėgius turintys vyrai įkūrė klubą, kuriame džiaugiasi būdami niekuo neišsiskiriantys.

Nuobodžių vyrų klube yra ir žmogus, dievinantis žiedines sankryžas ir vadinantis save žiedų valdovu. Be to, nuobodylų klubas atviras abiem lytims. <br>„123rf.com“ nuotr.
Nuobodžių vyrų klube yra ir žmogus, dievinantis žiedines sankryžas ir vadinantis save žiedų valdovu. Be to, nuobodylų klubas atviras abiem lytims. <br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Great Big Story“ ir „Lietuvos rytas“ inf.

2017-07-09 11:02, atnaujinta 2017-07-09 11:08

Nuobodžių vyrų klubas („Dull Men’s Club“) tapo tikrove dar praėjusio amžiaus devintajame dešimtmetyje, o dabar jam priklauso apie 5 tūkst. žmonių iš viso pasaulio, daugiausia iš Jungtinės Karalystės ir JAV.

„Šis klubas – grupė žmonių, kurie džiaugiasi eiliniais dalykais, – pasakojo vienas Nuobodžių vyrų klubo įkūrėjų Groveris Clickas. – Viskas gerai, jei esate nuobodus. Moksliniai tyrimai net įrodė, kad nuobodžiavimas turi privalumų. Mums nereikia jokių įmantrybių – esame patenkinti paprastais dalykais.“

Vienas keisčiausių klubo narių – Steve’as Wheeleris, kolekcionuojantis pieno butelius iš viso pasaulio, tačiau pieno jis negeria.

„Turiu surinkęs apie 20 tūkst. pieno butelių. Jie ne tik iš Jungtinės Karalystės – iš viso pasaulio: Vokietijos, Prancūzijos, Pietų Afrikos Respublikos, Honkongo, Portugalijos, Irano. Tiesa, man pienas visai nepatinka“, – prisipažino S.Wheeleris.

Nors atrodo, kad Nuobodžių vyrų klube turėtų būti laukiami tik vyrai, taip nėra – moterys taip pat kviečiamos jame dalyvauti.

Antai Amandana Hone žinoma dėl savo keisto pomėgio sekti paskui rudus kelio ženklus, vedančius link žymių ar įdomių vietų.

Dar vienas klubo narių – Kevenas Beresfordas, Jungtinės Karalystės žiedinių sankryžų gerbėjų bendruomenės pirmininkas.

„Esu žinomas kaip žiedų valdovas – tai mano oficialus titulas, – šmaikštavo K.Beresfordas. – Jau padariau tūkstančius žiedų nuotraukų. Fotografuoju net tuomet, kai atostogauju.

Daugeliui mano pomėgis atrodo nykokas, bet būti nuobodžiam yra seksualu.“

Markas Dabbsas, kuris keliauja po visą pasaulį ir fotografuojasi prie žymių žmonių kapų, įsitikinęs, kad tai, ką jis daro, tikrai nėra nuobodu.

„Nemanau, kad esu nuobodus, nors žmonės man tai yra sakę. Sakyčiau, kad turiu įdomų pomėgį, kuris padeda pamiršti darbą“, – teigė M.Dabbsas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.