Paryžiuje lagamine pasislėpęs vagis apšvarino kitų autobuso keleivių bagažą

Prancūzijos policijai buvo pranešta apie keletą vagysčių autobusuose, važiuojančiuose maršrutu Paryžius–Bovė oro uostas, bet pareigūnams nesisekė išspręsti mįslės, kas 75 minutes trunkančios keliones metu apšvarina keleivius.

 Vagis pasislėpė lagamine.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Vagis pasislėpė lagamine.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-17 15:02, atnaujinta 2017-10-17 15:03

Praėjusią savaitę vienas pastabus autobuso vairuotojas vis dėl to padėjo sučiupti vagišius, kai pastebėjo, kad besiruošiant kelionei iš Paryžiaus į, pigias avialinijas gausiai aptarnaujantį Bovė oro uostą, į jo vairuojamą autobusą įkeliamas įtartinas lagaminas.

Gavę pranešimą apie didelį rudą lagaminą, kuris atrodė kartais savaime sujudantis, atvykus į Bovė policija sulaikė rumuną, atėjusį atsiimti įtartino lagamino ir mažesnės juodos kuprinės.

Lagamine policija rado kitą vyrą. Jis, patekęs į bagažo skyrių, specialia virvele atsegdavo savo lagaminą ir išlindęs iškraustydavo kitų keleivių bagažą.

„Juodoje kuprinėje radome du nešiojamuosius kompiuterius, pinigų ir kitų vertingų daiktų“, – naujienų agentūrai AFP sakė anonimu norėjęs likti policijos šaltinis.

Abu apie 40 metų įtariamieji yra atvykėliai iš Rumunijos, anksčiau teisti už vagystes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.