Žmonos išvargintas vyras 10 metų slėpėsi nuo jos miške

Savo žmonos smarkiai suerzintas britas nutarė nuo jos pabėgti. Vyras net dešimtmetį  gyveno miške: čia jis slėpėsi nuo mylimosios ir mėgavosi taika bei ramybe.

 M.Applegate'as sulaukė kritikos iš žmonos, kad per daug dirba. Todėl jis slapta pabėgo ir apsigyveno miške.<br> „Twitter“ nuotr.
 M.Applegate'as sulaukė kritikos iš žmonos, kad per daug dirba. Todėl jis slapta pabėgo ir apsigyveno miške.<br> „Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2017, 4:16 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 4:19 PM

Sodininku dirbantis britas 62 metų Malcolmas Applegate'as trejus metus buvo susituokęs su savo žmona.

Tačiau jų santykiai pradėjo šlubuoti, kai moteris vieną po kitos laidė kritikos strėles dėl ilgų vyro darbo valandų. Galiausiai vyras nebeapsikentė, rašo „Daily Mail“ ir portalas „NZHerald“.

„Mes buvome susituokę trejus metus, deja, galiausiai, man visko buvo per daug. Trejus metus gerai sutarėme, bet tada ji pradėjo pykti dėl sodininkystės.

Ji man priekaištavo, kad neleidžiame pakankamai laiko kartu, o aš gyniausi, jog neturiu tam laiko, nes gavau daug darbo pasiūlymų. Galiausiai man barniai nusibodo ir tiesiog pabėgau“, – tvirtino M.Applegate'as.

M.Applegate'as iš Birmingamo, kur gyveno, skuodė į Londono. Kelionė užtruko tris savaites, nes kažkas pavogė vyro dviratį ties Oksfordu.

„Stovykloje gyvenome trise. Mes eidavome į senelių namus nusiprausti. Niekas nežinojo, kad mes gyvenome miške“, – teigė M.Applegate'as.

Dešimtmetį miške praleidęs britas tvirtino, kad tiek laiko nebendravo su savo sese, kuri manė, jog jis mirė. Tačiau M.Applegate'ui galiausiai nusibodo miegoti girioje – jis susirado naujus namus ir pradžiugino sesę su ja susisiekdamas.

„Ji pastaruosius 10 metų ieškojo manęs šalies pietuose, ji bandė mane surasti, bet manė, kad miriau. Parašiau jai laišką, kai įsikūriau Grinviče, ji paskambino apsiašarojusi. Dabar mūsų santykiai vėl geri“, – teigė M.Applegate'as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.