Prabangi vestuvių šventė – su nuotaka, bet be jaunikio

Atrodytų, kad įsimylėjėlių pora – būtinas kiekvienų vestuvių atributas. Bet vieniša italė nusprendė, kad sužadėtinis jai nebūtinas, ir surengė iškilmingą šventę, per kurią susituokė pati su savimi.

Italė L.Messi nepagailėjo pinigų ir brangiai baltai suknelei, ir vestuvių tortui.
Italė L.Messi nepagailėjo pinigų ir brangiai baltai suknelei, ir vestuvių tortui.
Daugiau nuotraukų (1)

„The Daily Telegraph“ ir „Lietuvos rytas“ inf.

Nov 3, 2017, 8:20 AM

Nors ši ceremonija neturi jokios teisinės reikšmės, balta suknele vilkinti Laura Messi atšventė su 70 draugų ir šeimos narių.

10 tūkstančių eurų kainavusiose vestuvėse buvo ir tortas, papuoštas moters figūrėle, o po to italė viena išvažiavo medaus mėnesio į Egiptą.

„Tada pasakiau visiems, kad jei nerasiu širdies draugo iki 40-ojo gimtadienio, ištekėsiu pati už savęs“, – dienraščiui „La Repubblica“ sakė moteris.

Tiesa, L.Messi neišsižadėjo galimybės kada nors pradėti kitus santykius, bet tikino, kad jos laimė nepriklauso nuo vyro.

„Esu tvirtai įsitikinusi, jog kiekvienas mūsų pirmiausia turi mylėti save. Galima gyventi pasakoje ir be princo ant balto žirgo. Tai ir yra mano pasakiškos vestuvės“, – aiškino moteris.

Vestuvės su pačiu savimi – ne nauja mada. Tokias ceremonijas vienišiai rengia nuo Nyderlandų iki Australijos.

Dažnai tam pasiryžę žmonės sulaukia pajuokos ir net įžeidimų, bet L.Messi į tai nekreipia dėmesio: „Niekas manęs dabar negalėtų nuliūdinti.“

Tiesa, italė pripažino, jog tokia vienišiaus santuoka su pačiu savimi galėtų tikti ne visiems.

„Kad norėtum ištekėti pati už savęs, turi turėti pinigų, aplinkinių paramą ir, visų svarbiausia, žiupsnelį pamišimo“, – juokėsi nuotaka.

2015 metais tokią viengungišką santuoką sudariusi ryšių su visuomene specialistė Sophie Tanner aiškino, kad tai sugalvojo pabėgusi iš labai skausmingų santykių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.