Indė nužudė vyrą, kad jo tapatybę perimtų rūgštimi apipiltas meilužis

Indiją nustebino neįtikėtinas nusikaltimas. Žmona nužudė savo vyrą, o tada apliejo savo meilužio veidą rūgštimi, kad šis pasidarytų plastinę operaciją ir perimtų jos sutuoktinio tapatybę, paskelbė policija. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2017, 2:42 PM

28-erių moteris, žinoma kaip Swathi, iš Telanganos sukūrė planą su savo mylimuoju Rajeshu. Pora nusprendė nužudyti jos vyrą 32-ejų Sudhakarą Reddy. 

Policijos teigimu, ji įkalbėjo Rajeshą, su kuriuo draugavo dvejus metus, gultis po skalpeliu, kad šis galėtų pavogti nužudytojo tapatybę ir toliau gyventi su Swathi. 

„Daily Mail“ ši istorija priminė 1997-ųjų veiksmo filmo „Face/Off“ su Johnu Travolta ir Nicholu Cage'u siužetą, kuriame jiedu plastinių chirurgų pagalba apsikeičia veidais. 

Tiesa, kaip teigė vietos pareigūnai, nusikaltėlių porelę įkvėpė 2014-ųjų indiškas filmas „Yevadu“ („Kas“), kuriame vienas iš personažų plastinės chirurgijos būdu perima kito vyro tapatybę. 

Dviejų vaikų motina Swathi nusikaltimą suplanavo tada, kai jos vyras sužinojo apie jos nesantuokinį romaną. 

Po kelių dienų ji puolė savo vyrą, su kuriuo gyveno septynerius metus, su buku objektu, kai jis grįžo namo lapkričio 26-ąją. 

Tada į namus atvyko Rajeshas ir porelė kūną suvyniojo į kilimą. Nuvežę į gretimą mišką, lavoną jie sudegino. 

Po dviejų dienų Swathi su jo sutikimu apipylė Rajesho veidą ir kūną rūgštimi, kad jis taptų neatpažįstamas.

O savo sutuoktinio tėvams pamelavo, kad S.Reddy kažkas užpuolė ir apipylė rūgštimi. 

Jo šeima, tikėdama, kad S.Reddy vis dar gyvas, Rahjeshą perkėlė į ligoninę ir policijai padavė pareiškimą dėl atakos rūgštimi. 

Tačiau laikui bėgant jie pradėjo abejoti, ar ligoninėje gulintis žmogus, kuriuos jie rūpinasi, yra jų sūnus. 

Labiausiai tėvų dėmesį atkreipė tai, kad atnešę Sudhakaro taip mėgstamos avienos sriubos jie sulaukė paaiškinimo, kad pacientas yra vegetaras ir jos nevalgys. 

Patikrinę apsimetėlio ligonio pirštų atspaudus pareigūnai nustatė, kad jie nesutampa su S.Reddy, ir policija suėmė Swathi. 

Ji prisipažino nužudžiusi savo vyrą, o jo kūnas vėliau buvo rastas. Rajeshas taip pat buvo suimtas ir išėjęs iš ligoninės turės pasirodyti teisme. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.