Kalėdinė viešnagė pas prostitutes lenkui baigėsi siaubingai

Lenkijos miesto Žešuvo prokuratūra iškėlė baudžiamąją bylą dviem prostitutėms, kurios Kalėdų išvakarėse šakutėmis subadė jas įžeidusio kliento varpą.

M.Patašiaus nuotr.
M.Patašiaus nuotr.
 Viešnagė pas prostitutes lenkui baigėsi skausmingu sužalojimu.<br> 123rf.com nuotr.
 Viešnagė pas prostitutes lenkui baigėsi skausmingu sužalojimu.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Eldoradas Butrimas, specialiai lrytas.lt, Varšuva

Jan 6, 2018, 7:04 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 8:21 PM

Kaip dienraščiui „Gazeta Wyborcza“ pareiškė Žešuvo policijos atstovas Adamas Szelagas, prostitučių pykčio auka tapo 44 metų Priekarpatės regiono Krasno miestelio gyventojas Marianas M.

Viengungis vyriškis gruodžio 23-iąją nuvyko į už pusšimčio kilometrų nuo Krasno esantį regiono centrą Žešuvą, kur buvo iš anksto telefonu užsakęs intymų pasimatymą.

Viešnamyje Marianas M. susimokėjo už valandos susitikimą su dviem prostitutėmis, tačiau išsirengęs netrukus persigalvojo.

Vyras esą pareiškė, jog dėl streso darbe ir padauginto alkoholio jaučiasi nepajėgus sueičiai ir pareikalavo grąžinti pinigus. Prostitutės atsakė, jog pinigų neatiduos, nes jų versle yra mokama už sugaištą laiką, o ne už tai, ar sueitis įvyko, ar ne.

Be to, merginos tvirtino, jog prieš Kalėdas yra daugybė su jomis susitikti norinčių vyrų, o įsileisdamos Marianą M. jos prarado kitus klientus ir tuo pačiu uždarbį.

Tačiau Marianas M. griežtai reikalavo atiduoti pinigus ir tai galutinai įsiutino prostitutes. Jos surišo girtą vyrą ir plastikinėmis šakutėmis sužalojo jo varpą.

Išėjęs iš viešnamio Marianas M. pabūgo iškart kreiptis į ligoninę. Bet skausmams ir kraujavimui nesiliovus po trijų dienų vyras atsidūrė pas gydytojus, kurie padarė skubią operaciją – iš varpos išėmė šakučių nuolaužas bei susiuvo įplėšimus.

Medikai pranešė apie įvykį policijai. Pareigūnai prostitutėms iškėlė bylą dėl pavojaus Mariano M. sveikatai sukėlimo.

Policininkai tvirtina, jog nepamena kito tokio brutalaus prostitučių susidorojimo su klientu atvejo. Iki tol klientų bei sutenerių aukomis tapdavo pačios prostitutės.

Medikai savo ruožtu priminė, jog jiems dažniau tenka gydyti lytinių organų susižalojimus, o ne sužalojimus. Vyrai ir net maži berniukai esą dažniausiai varpą susižaloja neatsargiai užsitraukdami kelnių užtrauktuką.

Bet Lenkijoje yra buvę ir rimtų lytinių sužalojimų per konfliktus šeimose. Prieš trejus metus 57-erių Lodzės rajono gyventoja savo 62-ejų sutuoktiniui nupjovė vieną sėklidę ir įmetė ją į klozetą.

Moteris išgyveno gilią depresiją dėl vyro neištikimybės. Kai šis naktį girtas grįžo iš meilužės, užmigusį sutuoktinį surišo ir iškastravo. Vyriškis galėjo mirtinai nukraujuoti, tačiau į namus tuo metu grįžęs sūnus skubiai iškvietė medikus.

Ligoninėje vyras atleido žmonai nusikaltimą, o prokuratūrą jos nenuteisė, pareiškusi, jog nusikaltimo metu moteris buvo afekto būsenos.

Prieš dešimtmetį per ginčą su pavydžia žmona savo lytinį organą kirviu nusikirto keturiasdešimtmetis iš Nova Bystros.

Toks poelgis tapo nepataisoma klaida: kalnuose gyvenęs vyras dėl sugedusio greitosios pagalbos sraigtasparnio nebuvo laiku nugabentas į klinikas ir medikai organo neprisiuvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.