Didvyris sunkvežimio vairuotojas išgelbėjo kūdikio gyvybę

Jungtinėje Karalystėje sunkvežimio vairuotojas Justinas Tacey nusipelnė liaupsių dėl geraširdiško savo poelgio. Jis išgelbėjo ir į ligoninę nuvežė į potvynio spąstus patekusią nėščiąją, kuri jau buvo pradėjusi gimdyti.

K.Brinkman atliktas cezario pjūvis.
K.Brinkman atliktas cezario pjūvis.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“ ir BBC inf.

Jan 10, 2018, 9:19 PM

Esekso grafystėje potvyniai buvo užlieję kelią iš Mersio salos, iš kurios į ligoninę ištrūkti mėgino Kelly Brinkman.

Automobiliu praėjusį ketvirtadienį skubėjusiai nėščiajai ir jos partneriui kelią pastojo iki 1,2 metro pakilęs vanduo. Moteris nuogąstavo, kad nespės laiku atvykti pas gydytojus ir turės gimdyti automobilyje.

Jai į pagalbą atskubėjo J.Tacey. 45-erių vairuotojas įkėlė K.Brinkman mašiną į savo sunkvežimį ir pasisiūlė nuvežti gimdyvę į ligoninę patvinusiu keliu.

„Esu labai dėkinga Justinui. Jis tikriausiai išgelbėjo vaiko gyvybę – mergaitė buvo apsisukusi gimdoje ir nebūtų gimusi galva į priekį. Vienintelis būdas išgelbėti jos gyvybę buvo cezario pjūvis.

Mergaitę pavadinome Lillie. Jai viskas gerai, bet ji visuomet alkana, visai kaip jos sesuo Olivia“, – džiaugėsi K.Brinkman.

J.Tacey K.Brinkman automobilį ir šalia jo stovintį Paolo Pereirą pastebėjo veždamas siuntą į Mersio salą. Pora įstrigo nesėkmingai mėgindama išvažiuoti iš salos kitu keliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.