Paaiškėjo neįtikėtinų detalių apie 130 namų apvogusį britą

Jungtinėje Karalystėje didelės bausmės sulaukė labai mandagus vagis, pravardžiuojamas džentelmenu dėl pagarbaus elgesio. Į daugiau nei 100 namų įsilaužęs Davidas Adamsas visuomet palikdavo juos tvarkingus, o vagiliauti jis iš kaimo į kaimą važiuodavo dviračiu.

 Britas apvogė daugiau nei 100 namų. <br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Britas apvogė daugiau nei 100 namų. <br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2018, 4:39 PM

Buvęs Londono finansininkas, didelių svajonių kurti muziką turėjęs 33 metų D.Adamsas virto vienu žinomiausių vagių Jungtinėje Karalystėje, rašo „The Telegraph“.

D.Adamso gyvenimas pasuko bloga linkme po to, kai jis neteko savo verslo. Po šios nesekmės puolė lošti ir vagiliauti, kad padengtų nemenkas savo skolas.

Nuo 2014 metų vyras įsilaužė į apie 130 namų, daugiausiai kaimuose. Jis į vagystės vietą kaskart mindavo dviračiu, nes nemoka vairuoti automobilio.

Iš Dorseto grafystės, Pulo miesto kilęs D.Adamsas galiausiai sulaukė teismo kirčio. Bornmuto karališkasis teismas jį nuteisė penkeriems metams kalėjimo.

Vagis nuosekliai planuodavo įsilaužimus. Jis prieš vagystę apsilankydavo kaimuose, užrašų knygelėje pasižymėdavo, kur namuose yra žaliuzės ir užuolaidos.

„Tragedija, kad jums čia patekote. Jūs aiškiai esate gabus žmogus. Baigėte universitetą. Gyvenime turėjote tokių galimybių, dėl kurių kiti daug ką atiduotų“, – į vagį kreipėsi teisėjas Brianas Forsteris.

Tuo metu Hampšyro grafystės detektyvas seržantas Willas Whaleas džiaugėsi, kad pavyko sučiupti ir nubausti žmogų, kuris vertė britus nerimauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas