Rūpestingi paštininkai pristatė siuntą keisčiausiu pasaulyje adresu

Naujosios Zelandijos gyventojų atkaklumas beribis, o internetas – visagalis. Žmonės padėjo paštininkams perduoti siuntą, ant kurios nebuvo įprasto adreso – tiktai buvo apibūdintos namo apylinkės.

 „Priešais užeigą arba kur nors netoli jos esantis ūkis, prie kurio privažiuojama ilgu keliu, palei kurį yra karvių“, – taip vietoj adreso buvo užrašyta ant siuntinio, kuris skirtas Kay ir Philipui.<br> AFP/Scanpix nuotr. 
 „Priešais užeigą arba kur nors netoli jos esantis ūkis, prie kurio privažiuojama ilgu keliu, palei kurį yra karvių“, – taip vietoj adreso buvo užrašyta ant siuntinio, kuris skirtas Kay ir Philipui.<br> AFP/Scanpix nuotr. 
T.McGrath užtikrino, kad pensininkės siuntinys nukeliautų ten, kur turėjo.
T.McGrath užtikrino, kad pensininkės siuntinys nukeliautų ten, kur turėjo.
Daugiau nuotraukų (2)

„The Guardian“ ir „Lietuvos ryto“ inf.

Apr 9, 2018, 2:31 PM, atnaujinta Apr 9, 2018, 2:35 PM

„Priešais užeigą arba kur nors netoli jos esantis ūkis, prie kurio privažiuojama ilgu keliu, palei kurį yra karvių“, – taip vietoj adreso buvo užrašyta ant siuntinio, kuris skirtas Kay ir Philipui.

Siunta atvežta į Pietų saloje esančio Kasto kaimo paslaugų centro pašto skyrių. Kaste gyvena vos 450 žmonių.

Paslaugų centro vadybininkė Tammie McGrath teigė, kad laiškai ir siuntos, ant kurių nėra tinkamai užrašytas adresas, įprastai grąžinami siuntėjui.

Tačiau šįkart ji nusprendė surasti žmones, kuriems skirta ši siunta. T.McGrath siuntos nuotrauka pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“ ir paprašė pagalbos.

 

„Supratau, kad adresą užrašė vyresnio amžiaus žmogus, ir nusprendžiau porą dienų siuntą palaikyti prieš ją grąžindama. Prabėgus kelioms valandoms po to, kai į „Facebook“ įkėliau nuotrauką, pas mane užėjo vyras ir pareiškė: „Man atrodo, ši siunta skirta man.“

Jis sakė, kad jo vardas Philipas ir, nors negyvena priešais užeigą, ji stovi netoli jo namo. Vyras taip pat parodė savo ūkio nuotrauką – joje matyti laukas su karvėmis.

Philipas net neturi „Facebook“ paskyros, bet pažįstami parodė jam mano įkeltą nuotrauką“, – džiūgavo T.McGrath.

Paaiškėjo, jog siuntėja – į aštuntąją dešimtį įžengusi Irene Meekings, porą kartų vakarieniavusi Philipo ir jo žmonos Kay namuose. Nors I.Meekings beveik visiškai akla, ji mėgsta siūti. Siuntinyje buvo padėkos dovanos porai – virtuvinis rankšluostis ir prijuostė.

„Ši senutė įdėjo tiek daug pastangų, kad išsiųstų dovanas, tad džiaugiuosi, jog siunta pasiekė adresatą“, – šypsojosi T.McGrath.

Panašių istorijų – ne viena. Antai Balklutos miestelio pašto skyrius prieš kelerius metus gavo laišką. Vietoj adreso buvo užrašyta, kad laišką reikia nugabenti „iki seno namo su gražiu sodu, kitapus kelio, kur ganosi didelė balta ožka vienu ragu“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.