Įkaušęs Meghan Markle sūnėnas Londone pakliuvo į pareigūnų akiratį

Į kunigaikštienės Meghan Markle vestuves nepakviestas sūnėnas pats nusprendė atvykti į Londoną, kur buvo sugautas bandydamas į vieną naktinį klubą įsinešti peilį, praneša „The Daily Mail“.

 Į kunigaikštienės Meghan Markle vestuves nepakviestas sūnėnas pats nusprendė atvykti į Londoną, kur buvo sugautas bandydamas į vieną naktinį klubą įsinešti peilį.<br> „MEGA“/„Capital pictures“/„Scanpix“ nuotr.
 Į kunigaikštienės Meghan Markle vestuves nepakviestas sūnėnas pats nusprendė atvykti į Londoną, kur buvo sugautas bandydamas į vieną naktinį klubą įsinešti peilį.<br> „MEGA“/„Capital pictures“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2018, 2:21 PM, atnaujinta May 21, 2018, 2:47 PM

Incidentas įvyko jau po vidurnakčio viename Londono pietvakariuose esančiame klube, kada apsvaigęs vaikinas apsauginiams pasigyrė turintis peilį.

Iš JAV vestuves kartu su šeima stebėti atvykęs 25 metų Tyleris Dooley po incidento jį apieškantiems klubo apsauginiams pasakojo, kad peilį su savimi nešiojosi, nes JAV prezidentas Donaldas Trumpas yra pasakęs, kad Londonas – „kaip karo zona“.

Klubo apsauginiams toks marihuaną Oregono valstijoje auginančio T. Dooley pasiaiškinimas neįtiko, tad jie iškvietė policiją, kadangi viešose vietose Jungtinėje Karalystėje draudžiama nešiotis peilius.

Apie tai išgirdęs vaikinas paspruko iš klubo, tad atvykus policija nieko neareštavo, tiesiog iš apsauginių paėmė T. Dooley priklausiusį peilį.

Žurnalistams pabandžius susisiekti su šeima, jie užsibarikadavo savo viešbučio kambaryje, o sekmadienio vakarą išvyko atgal į JAV.

Dooley šeima į Jungtinę Karalystę atskrido praėjusią savaitę ir planavo apsilankyti laidoje „Good Morning Britain“, kurioje turėjo gyvai komentuoti karališkąsias vestuves, tačiau jų komentavimo paslaugų vėliau buvo atsisakyta.

Paskutinį mėnesį nusikaltimų žmogžudysčių skaičius Londone išaugo 44 procentais, o žmonių nudūrimų 21 procentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.