Po protu nesuvokiamos bausmės moksleivė atsidūrė ligoninėje

Indijos mokyklos vadovai suimti po to, kai viena mergaitė už nepadarytus namų darbus buvo nubausta 500 atsilenkimų bausme, po kurios atsidūrė ligoninėje, skelbia „The Times of India“. 

 Paauglės tėvas taip pat dirba šioje mokykloje, tačiau apie direktoriaus sprendimą skirti tokias bausmes nepasisakė, nes bijojo pats nukentėti. <br>AFP/Scanpix nuotr. 
 Paauglės tėvas taip pat dirba šioje mokykloje, tačiau apie direktoriaus sprendimą skirti tokias bausmes nepasisakė, nes bijojo pats nukentėti. <br>AFP/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2018, 4:24 PM

Iš viso tokia bausme buvo nubausti aštuoni vaikai. 

Čangdgado kaimo mokyklos direktoriui Ashwini Devanui buvo pareikšti įtarimai žalos sveikatai sukėlimu, bet jis paleistas už užstatą. 

Kaip skelbia šalies spauda, mergaitė, kurią mokytojas nusprendė taip nubausti, nesugebėjo pabaigti visos bausmės. 

„Ji spėjo padaryti apie 300 atsilenkimų, o vėliau ėmė skųstis skausmu dešiniojoje kojoje, dėl kurio ji nuolat drebėjo. Jai teko atsidurti ligoninėje“, – teigė policijos pareigūnas. 

Paauglės tėvas taip pat dirba šioje mokykloje, tačiau apie direktoriaus sprendimą skirti tokias bausmes nepasisakė, nes bijojo pats nukentėti. 

Pasak gydytojų, mergaitė buvo gydoma ligoninėje, ją stebėjo medikai. 

„Ji vis dar patiria drebulį kojoje. Tiesa, visi kiti tyrimai rodo, kad ji sveika, todėl virpulį gali kelti ir psichinė trauma“, – teigė jos gydytojas Ramanandas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.