Kuveito gyventoja nusipirkusi žuvį to tikrai nesitikėjo: parduotuvė jau uždaryta

Žuvies parduotuvė Kuveite buvo uždaryta po to, kai savininkas buvo sugautas naudodamas plastikines akis. Jis norėjo sukurti įspūdį, kad parduodamas produktas yra šviežias, rašo BBC.

 Žuvies parduotuvė Kuveite buvo uždaryta po to, kai savininkas buvo sugautas naudodamas plastikines akis. Jis norėjo sukurti įspūdį, kad produktas yra šviežias.<br> Twitter nuotr.
 Žuvies parduotuvė Kuveite buvo uždaryta po to, kai savininkas buvo sugautas naudodamas plastikines akis. Jis norėjo sukurti įspūdį, kad produktas yra šviežias.<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2018, 10:20 PM

Viena moteris pasidalino vaizdo įrašu, kuriame ji plauna nusipirktą žuvį. Beplaunant nuo žuvies nukrito viena akis.

Žuvies nuotrauka socialiniuose tinkluose savaitgalį pasidalino „al Bayan“ laikraštis, kuris paskelbė, kad parduotuvės laukia liūdna baigtis.

Kuveito prekybos departamentas iš karto sureagavo ir identifikavęs uždarė parduotuvę, kad daugiau neklaidintų savo klientų pardavinėdami pasenusią žuvį.

Žmonės internete pradėjo juokauti, kad žuvis tą dieną nusprendė įsidėti spalvotus kontaktinius lęšius.

Šių metų liepą kitas žuvies pardavėjas buvo apkaltintas, kad dirbtinai bandė padidinti žuvų svorį ir kainą. Jis žuvų skrandžius pripildydavo plieninėmis vinimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.