Amerikiečių pora, tvarkydama namus, rado beveik 2 mln. dolerių laimėjusį loterijos bilietą

Amerikiečių pora, tvarkydama namus, rado prieš kelis mėnesius pirktą loterijos bilietą. Šis pasirodė esantis laimingas. Pora laimėjo 1,8 mln. dolerių.

Besitvarkydami namus amerikiečiai rado laimingą loterijos bilietą.<br>"Reuters"
Besitvarkydami namus amerikiečiai rado laimingą loterijos bilietą.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2018, 10:53 AM, atnaujinta Nov 22, 2018, 10:59 AM

Haroldas ir Tina Ehrenbergai rado bilietą likus tik dviem savaitėms iki termino, iki kurio būtina pranešti apie laimėjimą, pabaigos, pranešė Luizianos valstijos loterijų bendrovė.

„Padėkos dieną į svečius atvyks šeima, – pasakojo Tina Ehrenberg. – Taigi aš tvarkiau namus ir ant naktinio stalelio radau keletą loterijos bilietų, kurių mes dar nebuvome patikrinę“.

Pora tada internete bilietus patikrino ir paaiškėjo, kad vienas jų, pirktas birželio pradžioje, buvo laimingas. Bilietas rastas pačiu laiku: po dviejų savaičių būtų pasibaigęs šešių mėnesių terminas, per kurį reikia pranešti apie laimėjimą.

Atskaičius mokesčius, porai bus išmokėta 1,3 mln. dolerių. Pinigus sutuoktiniai ketina atidėti pensijai. „Mes neplanuojame pirkti kažką beprotiško ar vykti į dideles keliones“, – sakė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.