Po kvietimo į gimtadienį miestelis baiminasi riaušių: mergaitei teko slapstytis

15 metų mergaitei iš Nyderlandų teko slapstytis po to, kai kvietimas į jos gimtadienį pasklido viešai socialiniuose tinkluose ir 28 tūkst. žmonių paskelbė, kad ruošiasi jame dalyvauti, rašo „Daily Mail“.

 15 metų mergaitei iš Nyderlandų teko slapstytis po to, kai kvietimas į jos gimtadienį pasklido viešai socialiniuose tinkluose ir 28 tūkst. žmonių paskelbė, kad ruošiasi jame dalyvauti.<br> „123rf.com“ asociatyvioji nuotrauka.
 15 metų mergaitei iš Nyderlandų teko slapstytis po to, kai kvietimas į jos gimtadienį pasklido viešai socialiniuose tinkluose ir 28 tūkst. žmonių paskelbė, kad ruošiasi jame dalyvauti.<br> „123rf.com“ asociatyvioji nuotrauka.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2018, 8:17 PM

Paauglė iš Katveiko miestelio pietryčių Nyderlandų 16 gimtadienį švęsti buvo pasikvietus tik kelis draugus, tačiau šis pakvietimas greitai išplito „Facebook“ socialiniame tinkle.

Didžiulis susidomėjusių žmonių skaičius privertė miestelio merą paskelbti žinią, kad joks vakarėlis Katveike nevyks ir policija sulaikys visus, kurie atvyks su blogomis intencijomis.

Tuo tarpu 15 metų mergaitė buvo priversta išvykti iš savo namų baiminantis, kad tūkstančiai atvykę žmonių gali sukelti riaušes.

Mergaitės šeima skelbia, kad programoje „Snapchat“ paskelbtą kvietimą pamatė „nulaužė“ programišiai.

Nežinomas asmuo šiam renginiui sukūrė kvietimą socialiniame tinkle „Facebook“ ir pavadino tai „Projektas X Katveikas“ pagal amerikiečių sukurtą filmą apie siautulingą vakarėlį namuose.

Iki tol, kol socialinio tinklo administratoriai pašalino šį kvietimą, jis buvo patraukęs net 28 tūkst. žmonių dėmesį.

Meras Wimas Hillenaaras pareiškė, kad „Katveike nėra vakarėlio ir jo nebus“. Jis įspėjo, kad visi su blogomis intencijomis į miestelį atvykstantys žmonės bus sustabdyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.