Namuose aptikęs plėšiką, šeimininkas sutiko pavėžėti jį namo

Sekmadienį prieš pat Kalėdas vienas vyras, grįžęs į savo namus Voterboro mieste (Meino valstija, JAV) aptiko netikėtą svečią – ir tai tikrai nebuvo Kalėdų Senelis.

Įtariamasis plėšikas Derekas Tarboxas sugebėjo įtikinti šeimininką, kad jo namuose atsidūrė tiesiog per klaidą.
Įtariamasis plėšikas Derekas Tarboxas sugebėjo įtikinti šeimininką, kad jo namuose atsidūrė tiesiog per klaidą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-12-28 07:08, atnaujinta 2018-12-28 10:49

Jorko apygardos policija pranešė, kad atidaręs namų duris vyras išvydo įsibrovėlį, kuris, apsirengęs šeimininko drabužiais, žiūrėjo televizorių.

Negana to, jis dar buvo nusimaudęs duše ir pasivaišinęs namuose buvusiu maistu, rašo huffingtonpost.com.

Visgi įtariamasis plėšikas, 35 metų Derekas Tarboxas, sugebėjo kažkaip įtikinti šeimininką, kad jis tiesiog supainiojo jo būstą su savo draugo namais. Tada D.Tarboxas paprašė pavėžėti jį namo į kaimyninį Holio mietą.

„Gyventojas pamanė, kad istorija neįprasta, bet tikėtina, tad sutiko nuvežti vyrą prie namų Holyje, – vietos laikraščiui sakė Jorko apygardos šerifas Billas Kingas. – Jis sakė norėjęs, kad vyras kuo greičiau pasišalintų iš jo namų, tad sutiko parvežti jį „namo“.

Kai šeimininkas sugrįžo, jis pastėbėjo, kad galinės namo durys buvo išlaužtos ir pasigedo kai kurių daiktų.

„Grįžęs namo ir atidžiau juos apžiūrėjęs, jis aptiko išlaužtas galines duris, kad šaldytuve trūksta maisto ir kitų ženklų, kad namai buvo apvogti“,– sakė šerifas.

Pareigūnai netrukus nustatė, kad D.Tarboxas veikiausiai Portlande pavogė automobilį, bet Holyje jam pritrūko degalų. Tada jis pavogė kitą automobilį ir juo važiavo, kol sudaužė miškuose.

„Tada jis nuėjo į minėto vyro namus, įsibrovė pro galines duris, užkando, nusimaudė po dušu ir kiek pažiūrėjo televizorių, kol susidūrė su teisėtu būsto gyventoju“,– įvykių seką nupasakojo B.Kingas.

Surasti D.Tarboxą tyrėjams padėjo jo giminaičių suteikta informacija. Suimant jis nesipriešino ir, kaip pranešama, tuo metu vis dar vilkėjo per ankstesnį įsilaužimą „pasiskolintais“ drabužiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.