Kvailiausi Lenkijos nusikaltėliai: girti vogė sūrį, gresia iki 10 metų kalėjimo

Du Lodzės miesto studentai ne juokais prisidirbo. Noras pakvailioti jiems gali baigtis ilgais metais belangėje.

 Vagys nuo policijos pareigūnų toli nepaspruko. <br> AFP/Scanpix nuotr.
 Vagys nuo policijos pareigūnų toli nepaspruko. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2019, 9:47 PM

Sutikę Naujuosius metus du neblaivūs studentai traukė per Lodzės miesto Kalėdinę mugę. Tuo metu mugėje buvę prekybos nameliai dar buvo uždaryti. Tačiau netrukus vienas jų pastebėjo, kad vienoje iš prekyviečių yra atidarytas nedidelis langelis. Pro jį buvo galima pasiekti ten gulėjusius rūkytus sūrius, skelbia tvn24.pl.

Galbūt vaikinams tokia mintis ir nebūtų šovusi, jei vieno jų organizme nebūtų vienos promiles alkoholio, kito – pusantros promilės.

Ko gero, veikiami alkoholio jie taip pat visai pamiršo, kad Kalėdų mugė yra akylai stebima vaizdo kameromis ir šis pokštas tikrai negalės likti nepastebėtas.

Netrukus įkaušusius studentus pastebėjo mugės sargas. Vaikinams spėjus pavogti vos pirmąjį sūrį, sargas informavo policiją. Pareigūnų apylinkėse buvo nemažai, todėl ilgai laukti nereikėjo. O kol atvyko policija, sargas stebėjo, kaip vaikinai vieną po kito traukia sūrius ir kiša juos į kišenes.

Jiems atrodė vis mažai, todėl atlenkė medinę prekystalio dalį, kad pasiektų sūrius, buvusius toliau.

Iš įvykio vietos chuliganai pasitraukti nespėjo. Nuėjus vos kelis metrus, juos sulaikė policija. Nors iki tol vaikinai juokėsi ir, atrodo, smagiai leido laiką, netrukus jų nuotaikos subjuro.

Pareigūnai iš vieno studento konfiskavo 11, o iš kito – 22 sūrius.

Jiems bus pareikšti kaltinimai įsilaužymu ir vagyste, o už tai Lenkijoje gali grėsti net iki 10 metų kalėjimo. Išgirdę tai chuliganai sakė apgailestaujantys dėl savo elgesio. Vaikinai tikino, jog nieko blogo nenorėjo ir tai tebuvo kvailas pokštas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.