Indianoje trys elniai pagyvenusią moterį įkalino jos bute

Indianos valstijos policija išgelbėjo 74 metų moterį, negalėjusią išeiti iš savo buto, kai pro jo langą vidun įšoko trys elniai.

 Indianos valstijos policija išgelbėjo 74 metų moterį, negalėjusią išeiti iš savo buto, kai pro jo langą vidun įšoko trys elniai.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Indianos valstijos policija išgelbėjo 74 metų moterį, negalėjusią išeiti iš savo buto, kai pro jo langą vidun įšoko trys elniai.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2019, 8:21 AM

Dekeiterio miesto policija pranešė, kad antradienio vakarą pro miegamojo langą elniai įšoko į šios moters butą vienuose senelių namuose.

Moteris paskambino pagalbos telefonu, o atvykę pareigūnai rado ją įstrigusią ant svetainės sofos. Jos vaikštynė buvo nuversta, po kambarį šokinėjo vienas elnias.

Seržantas Kevinas Gerberis sakė, kad elniui parbloškus moterį, policininkai ją apsaugojo.

Pasak K. Gerberio, pareigūnai sutramdė ir išgabeno vieną elnią, o kiti du, įlindę į vonios kambarį, buvo nuraminti vaistais ir vėliau paleisti į laisvę.

Moteris nenukentėjo ir per visą incidentą „buvo stebėtinai rami“, bet elniai smarkiai nuniokojo jos butą, pridūrė pareigūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.