Policija tokių įsilaužėlių nesitikėjo: apsigyveno sušių parduotuvėje

Naujosios Zelandijos policija paleido neseniai sulaikytus du mažus pingviniukus. Gyvūnai buvo įsilaužę į sušių restoraną ir jais maitinosi.

 Naujosios Zelandijos policija paleido neseniai sulaikytus du mažus pingviniukus. Gyvūnai buvo įsilaužę į sušių restoraną ir jais maitinosi.<br> Policijos nuotr.
 Naujosios Zelandijos policija paleido neseniai sulaikytus du mažus pingviniukus. Gyvūnai buvo įsilaužę į sušių restoraną ir jais maitinosi.<br> Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2019, 3:48 PM, atnaujinta Sep 6, 2019, 2:50 PM

Pingvinai sėkmingai slėpėsi name, tačiau juos išdavė skleidžiami garsai. Manoma, kad gyvūnai slėpėsi po kepsnine, kur yra šilta, rašo „The Guardian“.

Gyvūnai buvo sugauti pirmadienį. Gyvūnų apsaugos departamentas toliau stebės šušių parduotuvę, nes manoma, kad jie ten gali bandyti sugrįžti.

Aplinkosaugininkai tvirtina, kad Velingtono apylinkėse galima rasti apie 600 pingvinų porų, tačiau tai yra pirmas kartas, kada jie įsigudrino įsikurti namuose.

Ekspertai įspėja, kad žmonės neliestų pingvinų patys, nes jie gali įkąsti.

Manoma, kad gyvūnai į namus pateko per vamzdžius, tačiau neatmetamos ir kitos gyvūnų kelionės versijos. Žmonės pasakoja, kad šią pingvinų rūšį yra matę tiesiog kojomis kertant kelią.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.