Aukcione bus parduoti Prince'o gitara, lapas su P. McCartney žodžiais „bitlų“ dainai

Prince'o gitara ir lapas su „The Beatles“ dainos žodžiais, kuriuos parašė Paulas McCartney, bus tarp daiktų, pasiūlytų dideliam muzikos relikvijų aukcionui.

 Prince'o (nuotr.) gitara ir lapas su „The Beatles“ dainos žodžiais, kuriuos parašė Paulas McCartney, bus tarp daiktų, pasiūlytų dideliam muzikos relikvijų aukcionui.  <br> AP/Scanpix nuotr.
 Prince'o (nuotr.) gitara ir lapas su „The Beatles“ dainos žodžiais, kuriuos parašė Paulas McCartney, bus tarp daiktų, pasiūlytų dideliam muzikos relikvijų aukcionui.  <br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-04 18:30

„Julien's Auctions“ pirmadienį paskelbė, kad birželio 19–20 dienomis Beverli Hilse ir internete vyksiančiame aukcione bus pardavinėjama mėlyna 1984-ųjų gitara, specialiai pagaminta Prince'ui, grojusiam ja šlovės zenite iškart po „Purple Rain“ pasirodymo.

Šį instrumentą su artisto „meilės“ simboliu ir auksinėmis detalėmis, „Julien's“ vadina „viena svarbiausių Prince'o karjeros ankstyvųjų metų gitarų, kada nors pasiūlytų aukcionui“. Už ją tikimasi gauti 100–200 tūkst. dolerių (92–184 tūkst. eurų).

Taip pat bus pardavinėjami Prince'o violetinis kostiumas, pakabutis ir batų pora.

Tuo metu už P. McCartney ranka prirašytą, braukytą ir taisytą puslapį – žodžius dainai „Maxwell's Silver Hammer“ iš „The Beatles“ 1969 metų albumo „Abbey Road“ – tikimasi gauti 200–300 tūkst. dolerių (184–276 tūkst. eurų).

Aukcionui taip pat bus pateikta Madonnos, Michaelo Jacksono, Whitney Houston, Johnny Casho, Jimo Morrisono, „The Rolling Stones“, „Queen“ ir Davido Bowie atmintinų daiktų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.