Reakcija prajuokinusi daugelį: sužinojęs ilgai saugoto laikrodžio kainą vyras krito ant žemės

Vyras 1974 metais nusipirko kompanijos „Rolex“ laikrodį už 345 dolerius. Sužinojęs, kiek dabar šis laikrodis vertas, vyras nukrito ant žemės.

Vyras 1974 metais nusipirko kompanijos „Rolex“ laikrodį už 345 dolerius (313 eurų). Sužinojęs, kiek dabar šis laikrodis vertas, vyras nukrito ant žemės. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vyras 1974 metais nusipirko kompanijos „Rolex“ laikrodį už 345 dolerius (313 eurų). Sužinojęs, kiek dabar šis laikrodis vertas, vyras nukrito ant žemės. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2020, 4:43 PM, atnaujinta May 9, 2020, 4:45 PM

Aukciono metu vertintojas laikrodį iš pradžių įvertino 400 tūkstančių JAV dolerių (363 tūkstančiais eurų) suma, tačiau vėliau jo kainą pakėlė porą šimtų tūkstančių dėl nepriekaištingos jo būklės.

Televizijos laidos metu, JAV oro pajėgų veteranas tikino, kad nusipirko šį laikrodį, nes girdėjo apie jo kokybę ir tai, kad nardant vandenyje jis negenda.

Visgi, kai vyras nusipirko šį laikrodį, nusprendė jo nenešioti.

Veteranas tik keletą kartų nuo 1974 metų išsitraukė jį apžiūrėti, todėl pats laikrodis atrodo kaip naujas.

Vyras taip pat išsaugojo garantijos dokumentus ir dėžes, kuriose atkeliavo šiuolaikinė brangenybė.

„Tai yra nuostabus atradimas. Čia vienas iš rečiausių „Rolex“ laikrodžių, o pasaulyje nemanau, kad rastume geresnės būklės aksesuarą“, – teigė aukciono vertintojas Peteris Planesas.

Televizijos laidos prodiuserė Marsha Bemko pasidžiaugė šia JAV oro pajėgų veterano istorija: „Pirmąkart laidoje matėme herojų, kuris taip reaguotų į savo turto įvertinimą.“

Parengta pagal CNN inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.