Neįtikėtina istorija – norėdami išpildyti vyro seksualines fantazijas įsibrovė ne į tą namą

Australiją nustebino neįtikėtina istorija – du vyrai norėdami išpildyti seksualinės fantazijos užsakymą įsibrovė ne į tą namą.

Vyrai buvo pasamdyti išpildyti vieno iš klientų seksualines aistras: pririšti pusnuogį vyrą prie kėdės ir jį glostyti šluota.<br>AP/Scanpix nuotr.
Vyrai buvo pasamdyti išpildyti vieno iš klientų seksualines aistras: pririšti pusnuogį vyrą prie kėdės ir jį glostyti šluota.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-29 20:24

Du vyrai nešini mačetėmis įsibrovė į namą Pietų Velso valstijoje. Vyrai buvo pasamdyti išpildyti vieno iš klientų seksualines aistras: pririšti pusnuogį vyrą prie kėdės ir jį glostyti šluota.

Bylą nagrinėjęs teisėjas pripažino: su tokia byla susiduria pirmą kartą. Užsakymą atlikęs vyras buvo pasiryžęs sumokėti iki 5 tūkst. Australijos dolerių, jei vyrai savo darbą atliks „kokybiškai“.

Tačiau klientas nepranešė geismų tenkintojams savo naujos buvimo vietos, kuri buvo nutolusi 50 kilometrų nuo užsakymo adreso.

Atvykę vyrai šaukėsi klientą vardu, tačiau suprato, kad pateko ne ten, tik tuomet, kai stovėjo prie pat nieko dėto žmogaus lovos.

Pamatę, kad lovoje esantis vyras yra ne tas žmogus, jie atsiprašė, paspaudė vyro ranką ir iškeliavo. Vėliau jie nukeliavo pas „tikrąjį klientą“, kuris jų jau laukė.

Netrukus pareigūnai suėmė seksualinių fantazijų pildytojus. Įvykį nagrinėjęs teisėjas pripažino, kad vyrai mačetes nešėsi labiau kaip vizualinę priemonę geismams patenkinti.

„Jie ginklus nešėsi tikrai nenorėdami nieko užpulti. Fantazija buvo nesurežisuota, o jos išpildymas turėjo būti diskretiškas“, – kalbėjo teisėjas.

Vieno iš vyro Terrence'o Leroy'aus advokatas tikino, kad buvo pasirašytas konfidencialus susitarimas, o atvykę vyrai turėjo tenkinti pusnuogio kliento pririšto prie kėdės geismus.

Parengta pagal BBC inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.