Testas. Ką žinote apie pasaulyje siaučiantį koronavirusą?

2020-uosius metus pasitinkantis pasaulis net negalvojo, kad susidurs su pandemija, kuri amžiams pakeis žmonijos gyvenimą.

 Pranešimai apie koronavirusą naujienų portale lrytas.lt dominuoja jau ne vieną mėnesį. Šis testas turėtų būti lengvas riešutėlis tiems, kurie naujienas apie koronavirusą seka kiekvieną dieną.
 Pranešimai apie koronavirusą naujienų portale lrytas.lt dominuoja jau ne vieną mėnesį. Šis testas turėtų būti lengvas riešutėlis tiems, kurie naujienas apie koronavirusą seka kiekvieną dieną.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2020, 2:35 PM

Gruodžio 31 dieną 13 val. 38 min. vietos laiku Kinijos vyriausybė paskelbė, kad 11 milijonų gyventojų turinčiame Uhano mieste buvo užfiksuotas „nežinomo tipo pneumonijos atvejis“.

Tą patį gruodį Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) paskelbė apie dar bent 10 ligų protrūkių skirtingose pasaulio vietose, tad pranešimas iš Kinijos liko beveik nepastebėtas.

Tačiau per ateinančius mėnesius naujasis koronavirusas visiškai paralyžiavo planetą – sustojo tarptautinės kelionės, susitraukė ekonomika, o daugiau kaip pusė pasaulio gyventojų užsidarė savo namuose ir pradėjo gyventi saviizoliacijos sąlygomis.

Dabar karantino sąlygos daugelyje šalių yra panaikintos arba stipriai sušvelnintos, tačiau viruso grėsmė niekur nedingo. Pasitikrinkite savo žinias, ar atidžiai sekėte žinias apie koronavirusą naujienų portale lrytas.lt.

Pasitikrinkite savo žinias ir kituose lrytas.lt testuose!

Testas. Ar prisimenate Europos futbolo pirmenybių istoriją?​

Testas. Pasitikrinkite, ar nepaklysite literatūros terminų miške?

Testas. Išbandykite savo proto jėgas: ką žinote apie Lietuvos gamtą?

Testas. Ar žinote, kurie iš šių garsių žmonių yra vyresni?

Testas. Ką žinote apie Lietuvos krepšinio rinktines?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.