Nufilmavo iš Turkijos su šeima skridusios moters lėktuve sukeltą incidentą

Visi esame pajutę susierzinimą užstrigus lėktuve: atrodo, kelionė jau pasibaigusi, tačiau turite laukti, kol bus išspręsta kokia nors techninė problema.

 Nors daugelis žmonių lėktuvo durų patys neatsidaro ir kantriai laukia, kol bus išleisti, viena keliautoja Ukrainoje veiksmų nusprendė imtis pati. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Nors daugelis žmonių lėktuvo durų patys neatsidaro ir kantriai laukia, kol bus išleisti, viena keliautoja Ukrainoje veiksmų nusprendė imtis pati. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2020, 11:00 PM

Nors daugelis žmonių durų patys neatsidaro ir kantriai laukia, kol bus išleisti, viena keliautoja Ukrainoje veiksmų nusprendė imtis pati. Ji atsidarė avarinį išėjimą ir išlipo ant lėktuvo sparno.

Internete gana sparčiai ėmė plisti vaizdo įrašas, kuriame matosi šviesiai apsirengusi moteris, sėdinti ant lėktuvo sparno Kijeve, Boryspilio tarptautiniame oro uoste. Į lėktuvo vidų ją privertė sugrįžti lėktuvo darbuotojai.

Keleivė į Ukrainą su savo vyru bei vaikais skrido iš Turkijos. Pranešama, kad taip pasielgti ji nusprendė dėl to, kad „buvo per karšta“ ir ji norėjo atvėsti.

Dėl šio pasivaikščiojimo ant lėktuvo sparno jai uždrausta ateityje keliauti oro linijų „Ukraine International Airlines“ (UIA) skrydžiais.

Kaip teigiama UIA pranešime, į įvykio vietą oro uosto apsauga, policija ir medikai. Jie nustatė, kad moteris nebuvo apsvaigusi narkotinėmis medžiagomis ar alkoholiu.

UIA moterį taip pat pavadino „prastu pavyzdžiu vaikams“ ir pabrėžė, kad ji gali sulaukti didelės finansinės baudos.

Parengta pagal CNN inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.