Jungtinės Karalystės policija ieško didžiausio pasaulyje triušio vagių

Britų policija ieško vagių, išnešusių iš savininkės sodo Darijaus vardu pavadintą didžiausią pasaulio triušį.

Britų policija ieško vagių, išnešusių iš savininkės sodo Darijaus vardu pavadintą didžiausią pasaulio triušį. (Asociatyvi nuotr.)<br>@michellesvlaamsereuzen/CATERS/Scanpix nuotr.
Britų policija ieško vagių, išnešusių iš savininkės sodo Darijaus vardu pavadintą didžiausią pasaulio triušį. (Asociatyvi nuotr.)<br>@michellesvlaamsereuzen/CATERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2021, 12:46 PM

Vakarų Mersijos policija prašo visuomenės pagalbos dėl rudos ir baltos spalvų triušio, šeštadienį vakare dingusio iš gardo Stoutone centrinėje Anglijoje.

Belgų milžinų veislės Darijus 2010 metais buvo įrašytas į Guinnesso pasaulio rekordų knygą kaip ilgiausias šiuo metu gyvenantis pasaulio triušis. Jo kūno ilgis – 129 centimetrai.

Savininkė Annette Edwards sekmadienį socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad jai tai „labai liūdna diena“, ir pasiūlė 1 tūkst. svarų (1,16 tūkst. eurų) atlygį už saugų triušio sugrąžinimą.

„Darijus jau per senas veisti. Tad prašom jį sugrąžinti“, – sakė moteris.

2018-aisiais A. Edwards paskelbė, kad Darijus, tuomet aštuonerių metų, išeina į „pensiją“ ir nebedalyvaus viešuose renginiuose bei pasirodymuose žiniasklaidai.

2010 metais šeimininkė sielojosi dėl Darijaus sūnaus Saimono nugaišimo skrydžio per Atlantą metu. 90 cm ilgio Saimonas, kuris, kaip tikėtasi, būtų praaugęs tėvą, buvo gabenamas naujam savininkui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.