Paaiškėjo, kas slepiasi už „mistiško žvėries medyje“: baimę sukėlė kruasanas

Krokuvos vardas internete žaibiškai pasiekė tokį populiarumo lygį, kokio jau nebuvo daugybę metų. Ir Lenkijos miestą išgarsino ne koks nors žygdarbis, o neįtikėtinai absurdiška situacija.

 Žmonės kruasaną palaikė gyvūnų.<br> Krokuvos gyvūnų globos draugijos nuotr.
 Žmonės kruasaną palaikė gyvūnų.<br> Krokuvos gyvūnų globos draugijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2021, 10:19 PM, atnaujinta Apr 15, 2021, 10:38 PM

Internete juoko bangą sukėlusi naujiena atsidūrė įvairiausiuose pasaulio portaluose, o tarp jų – ir britų transliuotojas BBC, neatsispyręs neįtikėtinai istorijai.

O interneto sensacija tapo kruasanas, kurį vietiniai palaikė žvėrimi medyje.

Krokuvos gyvūnų globos draugija teigia sulaukusi pranešimo apie šalia namų esančiame medyje tūnantį neaiškų gyvūną. Teigiama, kad žmonės bijojo atverti namų langus, kad „žvėris“ nepatektų į vidų.

Į įvykio vietą išskubėjo ir specialistai, kurie netrukus buvo priblokšti – paslaptingasis „žvėris“ buvo nei paukštis ar koks driežas. Medyje buvo įstrigęs kruasanas, kuris ir išgąsdino puikią vaizduotę turinčius žmones.

„Facebook“ gyvūnų globos draugija teigė, kad specialistai klausė skambinusio žmogaus, ar 2-3 dienas medyje esantis „gyvis“ galėtų būti paukštis. Moteris teigė, kad šis labiau primena iguaną.

Specialistai iškart įtarė, kad tai nebus iguana, nes ši neišgyventų tiek laiko Krokuvoje tvyrančioje temperatūroje. Šiems kilo minčių, kad tai galėtų būti koks nors šeimininkų į lauką išmestas gyvūnas.

Bet atvykę į įvykio vietą jie išvydo tikrai neįprastą „gyvį“ – kruasaną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.