Dar vienas nuotolinio darbo kuriozas: Kanados parlamento narys prieš kamerą pasirodė visiškai nuogas

Vienas Kanados parlamento narys buvo pastebėtas nuogut nuogutėlis per Bendruomenių rūmų virtualų susirinkimą.

Kanados parlamente įvyko nesusipratimas.<br> lrytas.lt koliažas.
Kanados parlamente įvyko nesusipratimas.<br> lrytas.lt koliažas.
Kanados parlamente įvyko nesusipratimas.<br> Twitter nuotr.
Kanados parlamente įvyko nesusipratimas.<br> Twitter nuotr.
Kanados parlamente įvyko nesusipratimas.<br>The Canadian Press/PA Images/Scanpix nuotr.
Kanados parlamente įvyko nesusipratimas.<br>The Canadian Press/PA Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 17, 2021, 11:45 AM, atnaujinta Apr 17, 2021, 11:55 AM

Vieną Kvebeko regioną atstovaujantis Williamas Amosas trečiadienį savo kolegų kitų įstatymų leidėjų ekranuose sužmėžavo visiškai nuogas. Dėl pandemijos dauguma Kanados politikų sesijose turi dalyvauti video konferencijų būdu.

„The Canadian Press“ gautoje ekrano nuotraukoje matosi W.Amosas, stovintis už stalo tarp Kvebeko ir Kanados vėliavų. Intymiausias vietas dengia tik rankoje laikomas mobilusis telefonas.

„Tai buvo nevykusi klaida, – atsiprašymo laiške rašė W.Amosas. – Mano kamera netyčia įsijugė kai persirenginėjau į darbo drabužius grįžęs po pabėgiojimo. Aš nuoširdžiai atsiprašau savo kolegų bendruomenių rūmuose dėl šio netikėto išblaškymo. Akivaizdu, tai buvo klaida ir tai nebepasikartos.“

Opozicinės partijos „Bloc Quebecois“ narė Claude DeBellefeuille po klausimų padarė pareiškimą tvarkos klausimu. Ji teigė, kad parlamento etiketas reikalauja, kad vyriškos lyties parlamentarai vilkėtų švarką, kaklaraištį, ir, aišku, marškinius, apatinius bei kelnes.

Atstovas Anthony Rota vėliau padėkojo C.DeBellefeuille už jos „pastebėjimus“ ir patikslino, kad nors jis pats nieko nepastebėjo, pakalbėjęs su IT specialistais išsiaiškino, kad jie kai ką matė. Jis priminė įstatymų leidėjams visada būti budriems kai netoli yra kamera arba mikrofonas.

Pramonės ministro Francois-Philippe'o Champagne'oparlamentinis sekretorius W.Amosas buvo matomas tik kitiems parlamento nariams ir darbuotojams vidinėje video konferencijoje. Kadangi jis neišleido garso, jo ekranėlis neiškilo į viešąją transliaciją.

Kolega iš liberalų partijos Markas Hollandas sakė, kad W.Amosas buvo „visiškai pažemintas“. M. Hollando nuomone, apsinuoginusio kolegos pasiaiškinimas dėl incidento jį visiškai tenkina.

Parengta pagal „Washington Post“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.