Anglijos lietuvė įsivaikino asiliuką – tenka ir maitinti iš buteliuko, ir keisti vystyklus

Mamos atstumtas naujagimis asiliukas išmoko atsiplaiduoti žiūrėdamas televizorių ant sofos. Jo mėgstamiausias serialas – „Ferma“.

Vvienas iš asiliukų buvo apleistas mamos.<br>ANIMAL.PRESS / CATERS NEWS AGENC/Scanpix nuotr.
Vvienas iš asiliukų buvo apleistas mamos.<br>ANIMAL.PRESS / CATERS NEWS AGENC/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2021, 12:46 PM, atnaujinta Sep 27, 2021, 12:48 PM

Ant žmogaus rankų išaugintas dviejų savaičių amžiaus asiliukas Kye yra maitinamas pienu iš buteliuko. Jis yra įpratęs pavalgyti virtuvėje ir tik tada eiti ilsėtis priešais televizorių.

Jo pamotė – šunų ekspertė, 40 metų Gražina Pervenis. Moteris leidžia Kye miegoti jos name ir „keltis tada, kada jis nori“.

Gražina, gyvenanti Skegnese Linkonšyro grafystėje, teigia: „Kye yra kaip tikras kūdikis, jis pabunda viduryje nakties ir prašo valgyti. Taigi, su juo yra darbo.“

„Name jis miega ten, kur nori, ant sofos arba lovoje. Aš jo nežadinu rytais. Jis miega tiek, kiek nori, – pasakojo asiliuko globėja. – Kai jis pabunda, aš jam duodu buteliuką pieno virtuvėje arba svetainėje. Po to dieną jis leidžia pats. Jis dažniausiai sekioja mane arba išeina pasivaikščioti su mano šunimis sode. Kai pavargsta, jam labai patinka sėdėti ant sofos prieš televizorių.“

„Jis vis dar kūdikis, todėl namie jis nešioja vystyklą“, – pridūrė G.Pervenis.

Gyvūnų mylėtoja Gražina į Jungtinę Karalystę iš Lietuvos emigravo prieš 20 metų. Moteris juokauja, kad asiliukui per televizorių paleidžia Jeremy Clarksono serialą „Ferma“, kad šis jaustųsi kaip namie.

Kye šeimininkas Johnas Nuttallas kreipėsi į Gražiną, kuri buvo jo kaimynė, nes vienas iš jo asiliukų vos gimęs buvo apleistas mamos. J.Nuttallo šeima turi šimto metų senumo asilų ūkį Skegneso paplūdimyje.

Gražina yra patyrusi šunų veisėja.

Parengta pagal „The Scottish Sun“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.