Vargu, ar kas norėtų tokio pasimatymo pabaigos: porelės planus sujaukė staiga įvestas karantinas

Dėl staigiai paskelbto karantino dėl COVID-19 plitimo, Kinijoje gyvenanti mergina buvo priversta kelias dienas iš eilės būti vaikino, kurį sutiko aklo pasimatymo metu, namuose.

Porelė.<br>LR archyvo nuotr.
Porelė.<br>LR archyvo nuotr.
 Karantinas Kinijoje.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 Karantinas Kinijoje.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 22, 2022, 7:24 PM

30-metė moteris, įvardyta tik pavarde Wang, sausio 6 d. išvyko į aklą pasimatymą – pavakarieniauti namuose savo gimtajame Džengdžou mieste, kuris yra centrinės Kinijos miestas, šiuo metu kovojantis su koronaviruso protrūkiu.

„Aš jau senstu, mano šeima supažindino mane su 10 galimų jaunikių, – sakė ji socialinėje žiniasklaidoje paskelbtame vaizdo įraše. – Penktasis pasimatymas norėjo parodyti savo kulinarinius įgūdžius ir pakvietė mane į savo namus vakarienės“.

Kaip tik tada, kai Wang po vakarienės ketino eiti namo, ji sužinojo, kad visas rajonas buvo skubiai uždarytas, sakė ji.

Kinijoje reguliariai uždaromos bendruomenės, kai tarp gyventojų aptinkama COVID-19 infekcijų. Šie staigūs uždarymai, masiniai tyrimai ir plataus masto karantinas yra griežtos šalies strategijos, kuria siekiama greitai likviduoti vietinius ligos protrūkius, dalis.

Negalėdama išvykti, Wang kelias dienas buvo įstrigusi vaikinio namuose. Socialinėje žiniasklaidoje ji paskelbė vaizdo įrašus apie netikėtą bendro gyvenimo patirtį, kuriuose matyti, kaip jos draugas gamina jai maistą, šluoja grindis ir dirba savo nešiojamuoju kompiuteriu.

Šie vaizdo įrašai greitai išplito internete, o Wang pasimatymas tapo viena populiariausių temų Kinijos „Weibo“ platformoje, panašioje į „Twitter“.

Valstybiniam naujienų leidiniui „The Paper“ ji pasakojo, kad neseniai Wang grįžo į Džengdžou iš Guangdžou ir praleido savaitę susitikinėdama su potencialiais kandidatais, kuriuos jai parūpino šeima.

„Karantino metu jaučiu, kad, išskyrus tai, kad jis yra santūrus kaip medinis manekenas, visa kita yra gana gerai. Jis gamina maistą, valo namus ir dirba. Nors jo maisto gaminimas nėra labai geras, jis vis tiek nori leisti laiką virtuvėje. Manau, kad tai puiku“, – sakė ji laikraščiui „The Paper“.

Wang vaizdo įrašuose matyti, kaip jos vaikinas patiekia įvairius patiekalus, pavyzdžiui, pomidorus ir kiaušinienę – Kinijoje populiarų maistą.

Paskelbtame įraše Wang sakė, kad po to, kai originalus vaizdo įrašas išplito, ji paslėpė jį iš savo paskyros.

„Šiuo metu vis dar esu vyro namuose. Jis yra nuoširdus žmogus ir daug nekalba. Po to, kai mano vaizdo įrašas išpopuliarėjo, kai kurie draugai pradėjo jam skambinti. Manau, kad tai paveikė jo gyvenimą. Todėl jį pašalinau“, – sakė ji.

„Ačiū visiems už dėmesį... Tikiuosi, kad ši pandemija greitai baigsis ir kad vienišos merginos netrukus galės susirasti santykius,“ – pridūrė mergina.

Parengta pagal CNN inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.