Seulo gatvėse lakstė ištrūkęs zebras

Jaunas zebras kelias valandas vaikščiojo, bėgiojo ir šuoliavo judriomis Seulo gatvėmis, kol gelbėtojai sutramdė gyvūną ir grąžino jį į zoologijos sodą.

Jaunas zebras kelias valandas vaikščiojo, bėgiojo ir šuoliavo judriomis Seulo gatvėmis, kol gelbėtojai sutramdė gyvūną ir grąžino jį į zoologijos sodą.<br>Stop kadras.
Jaunas zebras kelias valandas vaikščiojo, bėgiojo ir šuoliavo judriomis Seulo gatvėmis, kol gelbėtojai sutramdė gyvūną ir grąžino jį į zoologijos sodą.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2023, 1:56 PM, atnaujinta Mar 25, 2023, 2:37 PM

Socialinėje žiniasklaidoje pasirodė vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuota, kaip zebras bėga šalia automobilių, laukiančių prie šviesoforų sankryžose, ir šuoliuoja komercinių pastatų apsuptoje gatvėje tarp pėsčiųjų. 

Policijai ir gelbėtojams pavyko sučiupti zebrą, kai jis įžengė į siaurą gatvelę tarp namų, ir suleisti jam raminamųjų vaistų, taip nutraukiant tris valandas trukusią jo laisvę.

Zebro, 2021 m. zoologijos sode gimusio patino Sero, būklė po laisvėje praleisto laiko buvo stabili, ketvirtadienio vakarą jį apžiūrėjo veterinarai, sakė Pietų Korėjos sostinės Didžiojo vaikų parko atstovė Choi Ye-ra.

Jos teigimu, zoologijos sodas tiria, kaip zebrui pavyko pabėgti. Ji kol kas nepatvirtino žiniasklaidos pranešimų, kad gyvūnas, prieš ištrūkdamas apie 14.50 val., iš dalies sugriovė aptvarą juosiančią medinę tvorą.

Pranešimų apie sužeistuosius ar turtinę žalą, kurią padarė laisvėje pralidęs zebras, negauta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?