Incidentas Disneilende: šou metu užsiliepsnojo milžiniškas drakonas

Šeštadienio vakarą Kalifornijos Disneilende vykusį gyvą pasirodymą stebėjusios minios liko priblokštos, kai užsidegė milžiniškas animatroninis drakonas.

​Šeštadienio vakarą Kalifornijos Disneilende vykusį gyvą pasirodymą stebėjusios minios liko priblokštos, kai užsidegė milžiniškas animatroninis drakonas.<br>lrytas.lt koliažas.
​Šeštadienio vakarą Kalifornijos Disneilende vykusį gyvą pasirodymą stebėjusios minios liko priblokštos, kai užsidegė milžiniškas animatroninis drakonas.<br>lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2023, 10:46 AM

Internete paplitusiuose vaizdo įrašuose matyti, kaip ugnimi besispjaudantį 13 m aukščio drakoną „Maleficent“ greitai apima liepsnos, o ugniagesiai bando suvaldyti gaisrą.

Tai įvyko per „Fantasmic“ – gyvą pasirodymą, kurio metu rodomi gravitacijos jėgų nepaisantys vandens šou, pirotechnikos elementai ir įprastai dieną gelbstintis Peliukas Mikis.

Per gaisrą niekas nenukentėjo.

Vienu metu iš drakono išsiveržė didelis ugnies sprogimas, girdėjosi, kaip minia užgniaužia kvapą, o po to „Disney“ darbuotojai suskubo patraukti žmones nuo pavojaus teritorijos.

Dėl tirštų dūmų parko lankytojai buvo evakuoti iš kelių netoliese esančių atrakcionų, teigiama „Disney“ pranešime.

Be to, „Disney“ pridūrė, kad gaisro priežastis vis dar tiriama, o kol kas bet kokie panašūs gaisro efektai bus sustabdyti visuose pramogų parkuose visame pasaulyje atsargumo sumetimais.

Tai ne pirmas kartas, kai „Maleficent“ susiduria su techninėmis problemomis – 2018 m. „Disney World“ Floridoje jos galva užsiliepsnojo ant plausto parado metu.

„Maleficent“ yra pagrindinė „Miegančiosios gražuolės“ piktadarė. 1959 m. Disnėjaus filme ji iš „viso blogio šeimininkės“ virsta drakonu, kad galėtų kovoti su princu Filipu.

2014 m. ši istorija buvo perkurta gyvo veiksmo filmui, o ją įkūnijo Angelina Jolie.

Parengta pagal CNN inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.