Juodasis lokys nugvelbė iš Konektikuto kepyklos 60 keksiukų

Juodasis lokys kaltinamas Konektikuto kepykloje suėdęs 60 keksiukų ir paskui pasišalinęs.

​Juodasis lokys kaltinamas Konektikuto kepykloje suėdęs 60 keksiukų ir paskui pasišalinęs.<br>Stopkadras is vaizdo įrašo.
​Juodasis lokys kaltinamas Konektikuto kepykloje suėdęs 60 keksiukų ir paskui pasišalinęs.<br>Stopkadras is vaizdo įrašo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 28, 2023, 12:57 PM, atnaujinta May 28, 2023, 12:58 PM

Tai instagrame pranešė „Taste by Spellbound“ savininkė Miriam Stephens. Ji tvirtino, kad lokys įsilaužė į jos kepyklos garažą ir pasivaišino kepiniais, kurie buvo kraunami į furgoną pristatymui, suėdė dešimtis šių skanėstų.

Tai pirmoji pastebėjo darbuotoja Maureen Williams. „Staiga išgirdome ją rėkiant, it išvydus kruviną žmogžudystę, o paskui šaukiant: „Garaže yra lokys!“, – sakė M. Stephens. Išsigandusi darbuotoja parbėgo į kepyklą ir užtrenkė duris, jungiančias garažą su virtuve.

Vietos stočiai WTNH darbuotoja pasakojo mėginusi riksmu išbaidyti lokį. Jis tris kartus išėjo iš garažo ir vėl grįžo, prieš tai apvertė stalus, darbuotojai išsilakstė, lokys nusitempė padėklą su keksiukais į automobilių stovėjimo aikštelę ir ten suėdė desertus.

Stebėjimo vaizdo įraše matyti, kaip spruko kepėjai. Tačiau kita darbuotoja sumojo, ką daryti. „Lisai toptelėjo puiki mintis išeiti pro priekines duris, sėsti į automobilį ir apvažiuoti iš kitos pusės, o tada ji it pamišusi ėmė pypsėti“, – pasakojo M. Williams.

Galiausiai lokys pasišalino, po kurio laiko atvyko pareigūnai.

Pranešta ir apie kitų Eivono (Konektikuto valstija) verslo savininkų susidūrimus su lokiais. Konektikuto pareigūnai teigia, kad valstijoje gyvenantys juodieji lokiai gali sverti virš 225 kilogramų ir būti daugiau nei pusantro metro ūgio. Jie yra visaėdžiai, akivaizdžiai mėgstantys saldumynus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: koks svarbiausias O. Scholzo vizito tikslas?