Du iš motinos rankų išplėšti vaikai pražuvo uragano nasruose

Du mažamečiai broliai – 2 metukų Brandonas ir 4 metų Conoras Moore'ai – buvo išplėšti jūros tiesiai motinai iš rankų. Vaikus įsuko uragano „Sandy“ sukelto potvynio vanduo pirmadienį vakare, kai jų motina kartu su jais bandė gelbėtis visureigiu. Ketvirtadienį mažyliai buvo rasti negyvi, rašo huffingtonpost.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2012, 9:37 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:11 PM

„Tai siaubinga, absoliučiai siaubinga“, - sakė policijos komisaras Raymondas Kelly, pranešdamas liūdną žinią apie trečią paieškų dieną surastus vaikų kūnus. Juos rado pėdsekiai šunys.

Pasak policijos, 39 metų motina visureigiu važiavo iš savo užtvindytų namų Steiteno saloje į savo sesers namus Brukline. Automobilis įstrigo, ir ji liko vien su dviem vaikais kovoti su kylančiu vandeniu.

Ji bandė atsilaikyti prieš negailestingas bangas, laikydama savo berniukus už rankų. Bet atūžus galingai bangai ji jų neišlaikė, ir vaikai buvo nuplauti.

Motina bandė ieškoti vaikų pati, prašė ir aplinkinių pagalbos. Apimta panikos, ji lipo per tvoras, ėjo nuo durų prie durų, ieškodama, kas gali jai padėti.

Policija vaikų ieškoti pradėjo antradienį. Po trijų dienų kūnai buvo rasti 300 m atstumu vienas nuo kito siauro akligatvio pabaigoje.

Vaikai yra 2 iš 19 aukų, kurias pasiglemžė uraganas „Sandy“ Niujorko Steiteno saloje. Iš viso Niujorke žuvo apie 40 žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.