Kambaryje prasivėrusi smegduobė prarijo Floridos gyventoją

Floridos valstijoje vienas vyras pradingo skradžiai žemę. Jeffą Bushą prarijo po jo namu, miegamojo grindyse, atsivėrusi smegduobė. Nelaimėlio brolis gelbėtojams pasakojo, kad incidentas įvyko vidurnaktį. Jis išgirdo garsų triukšmą ir brolio klyksmą.

Gelbėtojai aptvėrė nelaimės vietą ir evakavo kaimynus.<br>AP
Gelbėtojai aptvėrė nelaimės vietą ir evakavo kaimynus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt

Mar 2, 2013, 3:09 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 6:30 PM

„Kai vyras nubėgo prie brolio kambario, miegamojo paprasčiausiai nerado – viskas buvo nugarmėję į duobę. Nebuvo nei grindų, nei baldų. Iš smegduobės kyšojo tik čiužinio galas“, – teigia gelbėtojų tarnybos atstovė Jessica Damico.

Brolis Jeremy Bushas paskambino policijai ir pats chaotiškai mėgino rasti 36 metų pražuvėlį. Atskubėję gelbėtojai pirmiausia liepė nešdintis lauk, nes namas buvo pradėjęs griūti.

Pareigūnai taip pat evakavo dviejų kaimynystėje stovinčių namų gyventojus. Kol kas jokio signalo iš prapuolusio vyro nėra.

„Mes tiriame nelaimės vietą specialia įranga. Apžiūrime smegduobę, tačiau joje – jokių gyvybės požymių“, – praneša gelbėtojai, tačiau kol kas nesiryžta patvirtinti, kad dingęs amerikietis yra miręs.

J. Damico teigia, kad smegduobės skersmuo siekia 9 metrus. „Virš smegduobės vos vos laikosi visas namas“, – sako gelbėtojai. Anot pareigūnų, rizika, kad namas bet kurią akimirką gali virsti griuvėsių krūva, yra labai didelė.

Šiame name gyvenanti Janell Wheeler vietos laikraščiui pasakojo, kad name per nelaimę su ja buvo dar keturi suaugę žmonės ir vaikas.

„Trenksmas buvo toks, tarsi į namą būtų atsitrenkęs automobilis“, – sako ji. Visa šeima persikėlė į viešbutį, tačiau J. Wheeler liko nakvoti mašinoje greta pasmerkto namo. „Noriu sulaukti savo sūnėno“, – su ašaromis akyse kalbėjo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.