D. Peskovas atsakė į klausimus apie V. Putino kūdikį

Penktadienį pasklido gandai, kad viešumoje savaitę nesirodančio Vladimiro Putino draugė, buvusi gimnastė Alina Kabajeva Šveicarijoje pagimdė sūnų. Kaip praneša portalas rsi.com, 32 metų moteris kūdikį pagimdė Tičino kantono Sorengo miestelyje esančioje šv. Anos klinikoje.

Sklinda gandai, kad V.Putinas ir A.Kabajeva susilaukė kūdikio.<br>Reuters nuotr.
Sklinda gandai, kad V.Putinas ir A.Kabajeva susilaukė kūdikio.<br>Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 12:00 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 2:19 PM

Remiantis šveicarų žiniasklaida, Rusijos pora ligoninėje buvo rezervavusi dvi palatas. Vieną – sau ir vaikeliui, kitą -apsauginiams. Palatos buvo užimtos kelias dienas, o šiuo metu jau yra tuščios.

Tiesa, vėliau pasirodė pranešimų, kad porai gimė ne sūnus, o dukra.

Manoma, kad pora Šveicarijoje buvo visą šią savaitę, kol nesirodė viešumoje, o kliniką Sorenge lyderiui rekomendavo buvęs Italijos premjeras ir geras V.Putino draugas Silvio Berlusconi, kurio dukra čia pagimdė anūką.

Pora esą išvyko iš Maskvos norėdama išvengti viešumo, o dabar V.Putinas grįžo tęsti darbų Kremliuje. Neseniai oficialiame Kremliaus tinklalapyje buvo pranešta apie prezidento susitikimą su Rusijos Aukščiausiojo Teismo pirmininku ir paskelbtos naujos prezidento nuotraukos.

Paneigė informaciją

Rusijos prezidento V.Putino atstovas penktadienį paneigė Europos žiniasklaidos priemonių pranešimus, kad prezidento mylimoji pagimdė jo vaiką, informuoja agentūra AFP.

„Informacija, kad Vladimirui Putinui gimė vaikas, neteisinga“, – „Forbes“ žurnalo rusiškai versijai pareiškė prezidento atstovas Dmitrijus Peskovas. Reikėtų įteikti apdovanojimą už „geriausią žiniasklaidos antį“, juokavo jis.

Apie jausmus atvirai nekalba

Kiek daugiau prieš metus Rusijos vadovo Vladimiro Putino gyvenime įvyko dideli pokyčiai. Po 30 metų iširo jo santuoka su žmona Liudmila, tačiau jau ilgą laiką sklandė gandai, kad šalies vadovas turėjo slaptą šeimą su 30 metų jaunesne buvusia meninės gimnastikos olimpine čempione Alina Kabajeva. 

V.Putinas neslėpė savo simpatijos sportininkei, o praėjusį gruodį, spaudos konferencijos metu, jis dar labiau pakurstė apkalbas pareikšdamas, kad „myli ir yra mylimas“.

Tąsyk Rusijos vadovo prisipažinimą per metinę spaudos konferenciją paskatino žurnalistė, paklaususi, ar jis turi laiko priešingai lyčiai.

„Pasakysiu jums – turiu“, – pareiškė V.Putinas. 

Mėgaujasi prabanga toliau nuo akių

Rusijos žiniasklaidoje pasakota, kad A.Kabajeva daug laiko praleidžia itališkoje sodyboje netoli Milano, gero Rusijos prezidento draugo S.Berlusconi rezidencijos kaimynystėje. Gal dėl to ji retai pasirodydavo Valstybės Dūmoje.

 Ji turi ir naują sodybą Pamaskvyje, Rubliovkoje. Žurnalistai ten iki šiol nėra pakliuvę, bet A.Kabajeva pasakojo, kad name yra didžiulis valgomasis, svečių miegamieji, keletas vonios kambarių, biliardinė, kino salė, sauna, baseinas, sporto salė. Ir trys vaikų kambariai. Visų kambarių dizainu ir namo išore ji rūpinosi kartu su vienu žymiausių rusų dizainerių

Regis, Rusijoje moteriai nėra nieko neįmanoma. 2013 metais A.Kabajeva deklaravo uždirbusi 10,678 mln. rublių (maždaug 700 tūkst. litų), beveik tiek pat – ir 2012-aisiais.

Moteris vis užima pirmąsias vietas įtakingiausių Rusijoje moterų dešimtuke. Bet jau treji metai garsioji gimnastė nepatenka į seksualiausių pasaulio moterų politikių sąrašus – 2010 metais ji buvo septintoji, o 2011-aisiais atsidūrė pačiame sąrašo viršuje. Moteris nesifotografuoja erotiniams žurnalams ar kitiems panašiems leidiniams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.