V. Zubkovas išsaugos „Gazprom“ pirmininko postą

Buvęs Rusijos premjeras Viktoras Zubkovas jau aštuntąjį kartą pradeda vadovauti šalies naftos

Buvęs Rusijos premjeras Viktoras Zubkovas jau aštuntąjį kartą pradeda vadovauti šalies naftos koncerno „Gazprom“ valdybai.<br>RIA Novosti/Scanpix nuotr.
Buvęs Rusijos premjeras Viktoras Zubkovas jau aštuntąjį kartą pradeda vadovauti šalies naftos koncerno „Gazprom“ valdybai.<br>RIA Novosti/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 22, 2015, 12:29 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 10:36 PM

Dėl šios priežasties bendrovė išlieka vienintele stambia valstybine įmone, kurios direktorių valdybai vadovauja ne pareigas einantis valdininkas. Apie tai, cituodamas pirmadienį pasisakiusius šaltinius, praneša leidinys „Kommersant“.

Laikraščio duomenimis, atitinkamą direktyvą dėl naujosios valdybos, kuri bus renkama akcininkų susirinkime birželio 26 d., vyriausybė pateikė dar praėjusią savaitę. Kiek anksčiau leidinio pašnekovai teigė, kad direktorių valdybai taip pat gali pradėti vadovauti energetikos ministras Aleksandras Novakas. Tačiau šią naujieną atmetė pačios įmonės pareigūnai.

„Gazprom“ yra absoliučiai savarankiška“, – teigė vienas iš šaltinių. Tiesa, leidinio pašnekovai pabrėžė, kad A. Novakas vis tiek gaus postą įmonės direktorių valdyboje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.