Indiją sukrėtė kraupus vaiko aukojimo ritualas

Atokiame Indijos miestelyje keturių metų berniukui galvą nukirtęs vyras norėjo ji paaukoti dievams, skelbia „The Independent“.

T.Rao galvą vaikui nukirto norėdamas pagerbti induizmo deivę Kali ir įgauti dieviškų galių<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
T.Rao galvą vaikui nukirto norėdamas pagerbti induizmo deivę Kali ir įgauti dieviškų galių<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2015, 6:26 PM, atnaujinta Oct 12, 2017, 2:25 AM

35 metų Tirumala Rao pagrobė vaiką šiam einant iš darželio atokiame Andra Pradešo valstijos Prakasamo rajone. „The Times of India“ teigimu, T.Rao galvą vaikui nukirto norėdamas pagerbti induizmo deivę Kali ir įgauti dieviškų galių

T.Rao buvo rastas netoli berniuko kūno.

Pareigūnai mano, kad įtariamasis pirma pasmaugė berniuką, kadangi nusikaltimo vietoje buvo rasta virvė.

Kaimo gyventojai bandė T.Rao atkeršyti pririšdami jį prie stulpo, apipildami jį benzinu ir padegdami.

Tačiau kaimo seniūnai sulaikė siautėjančią minią ir įtariamąjį perdavė policijai. T.Rao atsidūrė ligoninėje su 40 proc. kūno nudegimais.

„Prakasamo rajone toks įvykis užfiksuotas pirmą kartą. Kai jis atsigaus po sužeidimų psichiatras ištirs jo protinę būseną, o tada jis bus apklausiamas policijos“, – sakė vietos policijos vadovas Ch Srikanthas

Pareigūno teigimu, T.Rao ir anksčiau buvo susijęs su tantrinius ritualus atliekančiais žmonėmis ir vieną kartą jau mėgino pagrobti mergaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.