Rusija grasina JAV: jei bus naujos sankcijos – lauks atsakas

Rusija įves skaudžias

S.Riabkovas teigė, kad Rusija įves skaudžias atsakomąsias priemones, jei JAV paskelbs Maskvai naujų sankcijų.<br>„Sputnik“/“Scanpix“ nuotr.
S.Riabkovas teigė, kad Rusija įves skaudžias atsakomąsias priemones, jei JAV paskelbs Maskvai naujų sankcijų.<br>„Sputnik“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Interfax“, BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 19, 2016, 1:51 PM, atnaujinta May 10, 2017, 2:46 PM

„Jeigu JAV, nepaisydamos sveiko proto ir gana skaudžios savo patirties, visgi nuspręs eiti sankcijų griežtinimo keliu – patikinu jus, kad mūsų arsenale atsiras priemonių, kurios amerikiečiams gana skaudžiai atsilieps“, – pareiškė jis Valstybės Dūmoje, pristatydamas įstatymo projektą, numatantį įšaldyti susitarimą su Jungtinėmis Valstijomis dėl plutonio utilizavimo.

S.Riabkovas taip pat pabrėžė, kad prielaidos apie nepakankamą atsakomųjų Rusijos priemonių Jungtinėms Valstijoms veiksmingumą yra neteisingos.

„Ir už mūsų šalies ribų, ir pačioje šalyje buvo girdėti daug netikrų kritikų, kurie sakė: „Galite taikyti savo priemones amerikiečiams – jie vis tiek neturi čia sąskaitų ir turto.“ Pirmiausia, tai nėra tiesa. Yra ir sąskaitų, ir turto. Ir atsakomosios priemonės būna bei ateityje gali būti skaudžios – net jei jos ir veidrodinės“, – pareiškė viceministras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.