Donaldas Trumpas nori daugiau informacijos apie Rusiją

Išrinktojo JAV prezidento

D.Trumpas tikino, kad apie Rusijos programišių atakas jis žino „dalykų, kurių nežino kiti žmonės“.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
D.Trumpas tikino, kad apie Rusijos programišių atakas jis žino „dalykų, kurių nežino kiti žmonės“.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AP ir lrytas.lt inf.

Jan 2, 2017, 4:20 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:47 PM

Kanalo „Fox News“ laidai „Fox & Friends“ jis sakė, kad D.Trumpui kasdien yra pranešama nacionalinio saugumo informacija, ir kad „neatrodo, jog būtų galutinių įrodymų“ apie tai, jog rusai būtų buvę atsakingi už demokratų elektroninių laiškų vagystę per prezidento rinkimus.

S.Spiceris pirmadienį taip pat nesutiko su Federalinio tyrimų biuro ir Nacionalinio saugumo departamento paskelbtą ataskaitą, kurioje palaikomi kaltinimai Rusijai, ir pavadino ją demokratams skirtu „praktiniu vadovu“ apie elementarų kibernetinį saugumą.

Per interviu televizijos NBC laidai „Today Show“ S.Spiceris sakė, kad prezidentas Barackas Obama Rusiją nubaudė tik demokratei Hillary Clinton pralaimėjus rinkimus ir kad pastarosios sankcijos buvo politiškai motyvuotos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?