Savaitės veidai ir vardai: nuo sukeltų skandalų iki pasivijusių praeities nuodėmių

Juanui Carlosui I šiandien bus atlikta širdies operacija. Sprendimą atlikti operaciją gydytojai priėmė birželį per kasmetį buvusio Ispanijos karaliaus sveikatos patikrinimą.

 Savaitės veidai ir vardai.<br> lrytas.lt koliažas.
 Savaitės veidai ir vardai.<br> lrytas.lt koliažas.
 Juanas Carlosas.
 Juanas Carlosas.
 Mette Fredriksen.
 Mette Fredriksen.
Gerhardas Schröderis 
Gerhardas Schröderis 
 Sara Netanyahu.
 Sara Netanyahu.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 24, 2019, 10:30 AM

Karališkieji rūmai nepatikslino monarchui nustatytos diagnozės, tačiau atvejis nėra rimtas. 81-erių monarchas atliko lemiamą vaidmenį Ispanijai pereinant prie demokratijos 1975 metais ir šalį valdė 39 metus.

Mette Fredriksen JAV prezidentui D.Trumpui pareiškė, kad Danija amerikiečiams neparduos Grenlandijos. 41-erių politikė vylėsi, kad JAV prezidentas savo pasiūlymą pateikė juokais, bet pokštas pavirto akibrokštu.

D.Trumpas nusprendė atšaukti rugsėjo 2–3 d. turėjusį vykti vizitą į Daniją. Į šalį atvykti jį buvo pakvietusi karalienė Margrethe.

Gerhardas Schröderis negali atsikratyti praeities nuodėmių. Buvusio Vokietijos kanclerio dabartinės sutuoktinės buvęs vyras reikalauja kompensacijos už romaną, regztą jam už nugaros.

Jis reikalauja atlyginti moralines kančias, kurias įvertino 100 mln. vonų (75 tūkst. eurų). 75-erių G.Schröderis jau turėjo gauti šaukimą į Pietų Korėjos teismą, tačiau vargu ar dalyvaus svarstant bylą.

Sara Netanyahu, su vyru atvykusi į Ukrainą, buvo sutikta su duona ir druska, tačiau sukėlė skandalą. Izraelio premjero žmona numetė ant žemės jai duotą duonos riekelę.

B.Netanyahu vėliau teko atsiprašinėti dėl 60-metės S.Netanyahu elgesio. Premjeras tvirtino, kad vizito metu jo žmona specialiai vilkėjo mėlynais ir geltonais drabužiais ir taip rodė pagarbą Ukrainai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.