Garsusis lovelasas vėl atsidūrė dėmesio centre: surado dar jaunesnę širdies draugę

Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi vėl atsidūrė dėmesio centre. Audringu seksualiniu gyvenimu pagarsėjęs politikas išsiskyrė su ilgamete mylimąja, bet jau turi naują, dar jaunesnę, širdies draugę.

 Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi vėl atsidūrė dėmesio centre. Audringu seksualiniu gyvenimu pagarsėjęs politikas išsiskyrė su ilgamete mylimąja, bet jau turi naują, dar jaunesnę, širdies draugę.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
 Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi vėl atsidūrė dėmesio centre. Audringu seksualiniu gyvenimu pagarsėjęs politikas išsiskyrė su ilgamete mylimąja, bet jau turi naują, dar jaunesnę, širdies draugę.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
 C.Dall’Oglio – pirmoji S.Berlusconi meilė: vienas kitą pamilo iš pirmo žvilgsnio.<br>„La Presse“/“Scanpix“ nuotr.
 C.Dall’Oglio – pirmoji S.Berlusconi meilė: vienas kitą pamilo iš pirmo žvilgsnio.<br>„La Presse“/“Scanpix“ nuotr.
 F.Pascale S.Berlusconi buvo įsimylėjusi nuo vaikystės. Šalia ji buvo sunkiausiomis akimirkomis, tačiau buvo „atleista“.<br>„La Presse“/“Scanpix“ nuotr.
 F.Pascale S.Berlusconi buvo įsimylėjusi nuo vaikystės. Šalia ji buvo sunkiausiomis akimirkomis, tačiau buvo „atleista“.<br>„La Presse“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 7, 2020, 7:04 PM, atnaujinta Mar 8, 2020, 8:33 AM

„Koronavirusas palaukti gali, meilė – ne“, „Kiekvienas maras turi turėti savo „Dekameroną“, „Meilė koronaviruso metu“ – tokiomis ir panašiomis antraštėmis šią savaitę mirgėjo Italijos bulvariniai laikraščiai po to, kai buvęs šalies premjeras S.Berlusconi paskelbė apie skyrybas su 34-erių Francesca Pascale. Su moterimi jis buvo 12 metų.

Neseniai S.Berlusconi Šveicarijoje buvo užfiksuotas su nauja širdies drauge – 30-mete Marta Fascina, kuri yra S.Berlusconi partijos „Forza Italia“ deputatė.

Buvusio premjero seksualinis gyvenimas Italijoje yra plačiai aptarinėjamas. Jo vakarėliai viloje Milane buvo pakrikštyti „bunga bunga“ vardu dėl ten vykusių orgijų, politikas buvo teisiamas dėl mokėjimo už paslaugas nepilnametei prostitutei.

83-ejų S.Berlusconi priešingai lyčiai neabejingas. Jis du kartus buvo vedęs, o pastaruosius dvylika metų artimai bendravo su dabar jau buvusia drauge F.Pascale.

Jis ne kartą daugiau ar mažiau kvalifikuotomis simpatiškomis moterimis bandė užpildyti vyriausybę arba delegavo jas į Europos Parlamentą.

Meilė iš pirmo žvilgsnio

S.Berlusconi pirmą kartą vedė 1965-aisiais, o jo išrinktąja tapo 1940-aisiais gimusi Carla Dall’Oglio.

Juodu susipažino 1964-aisiais, kai vienoje tramvajaus stotelėje netoli Milano centrinės stoties susitiko jų žvilgsniai.

Netrukus jie susitiko dar kartą ir nebegalėjo vienas kito paleisti. Pora susituokė vos po metų draugystės ir susilaukė dviejų vaikų.

Tačiau santuoka 1980-aisiais pradėjo braškėti, o dar po 5 metų pora pasuko skirtingais keliais.

C.Dall’Oglio keliems mėnesiams buvo pabėgus į Jungtinę Karalystę, kad išvengtų apkalbų. Visą šį laiką moteris vengė žiniasklaidos dėmesio.

Poros bendri vaikai Marina ir Pieras Silvio yra tvirtinę, kad su savo motina turi tvirtą ryšį, o ji su S.Berlusconi ir toliau palaiko gerus santykius.

Pirmiausia suviliojo aktorė

Viena santuokos subyrėjimo priežasčių buvo 1956 metais gimusi aktorė Veronica Lario, kuri su politiku susipažino 1980-aisiais ir iškart pradėjo intymią draugystę.

Oficialiai pora apie savo santykius pranešė tik po S.Berlusconi skyrybų su C.Dall’Oglio, o susituokė 1990-aisiais.

Porai dar prieš oficialiai įteisinant santuoką gimė trys vaikai – Barbara, Eleonora ir Luigi.

Tačiau ši santuoka taip pat netruko nė dviejų dešimtmečių.

2009-ųjų gegužę V.Lario pradėjo skyrybų procesą po to, kai paaiškėjo, kad tuo metu į aštuntą dešimtį įžengęs jos vyras dalyvavo 18-ajame vienos manekenės gimtadienyje, o savo vaikų pilnametystės vakarėlius praleido.

V.Lario tada tvirtino, kad daugiau nebegali būti su vyru, kuris dažnai lanko nepilnametes mergaites, o politikui reikia pasitikrinti savo psichinę sveikatą.

Kaltinimai dėl nusikaltimo

Dar tebesitęsiant skyrybų su V.Lario teismui S.Berlusconi 2011 metais buvo apkaltintas mokėjęs už seksą marokietei prostitutei Karimai El Mahroug, kuri dar dar žinoma slapyvardžiu Ruby Rubacuori.

2010-ųjų vasario–gegužės mėnesiais jis tuomet nepilnametei prostitutei mokėjo už jos paslaugas per audringus „bunga bunga“ vakarėlius.

Teismo procesas truko 26 mėnesius, buvo surengta 50 posėdžių, o sprendimui paskelbti prireikė vos 4 minučių. S.Berlusconi buvo pripažintas kaltu dėl nepilnametės samdymo sekso paslaugoms.

Politikas buvo pripažintas kaltu ir dėl rimtesnių kaltinimų – savo įgaliojimų viršijimo.

Buvo nuspręsta, jog jis pasirūpino tuo, kad marokietė mergina būtų išleista iš kalėjimo Milane, nes baiminosi, kad ji gali išplepėti daugiau viešumoje nežinomų detalių.

„Tai neįtikėtina bausmė, skirta už man iki šiol negirdėtą įstatymo pažeidimą.

Ja siekiama pašalinti mane iš politinio šios šalies gyvenimo“, – kalbėjo S.Berlusconi.

Tuomet jam buvo skirta 7 metų laisvės atėmimo bausmė ir draudimas eiti renkamas pareigas. Premjeras apskundė sprendimą ir po metų buvo išteisintas, tad vėl galėjo sugrįžti į politiką.

Tačiau vėliau jam buvo pareikšti nauji kaltinimai bandant paveikti teismo proceso eigą ir išleidus daugiau kaip 10 mln. eurų mėginant papirkti liudininkus Ruby Rubacuori byloje.

Amžius nėra kliūtis

Visų šių audrų sūkuryje prie S.Berlusconi buvo vienas žmogus – F.Pascale. Jiems netrukdė 49 metų amžiaus skirtumas.

F.Pascale buvo partijos „Forza Italia“ narė, o 2006 metais, politikui pralaimėjus rinkimus, įkūrė jo gerbėjų grupę „Silvio ci manchi“ („Silvijau, mums tavęs trūksta“).

Politikas linksminosi savo vilose su gražuolėmis iš viso pasaulio, o F.Pascale kantriai laukė savo valandos.

„Nuo 2009-ųjų visada buvau šalia S.Berlusconi. Per tuos metus patyriau daugybę sunkių akimirkų, tačiau man buvo atlyginta su kaupu“, – yra sakiusi moteris.

Viename interviu F.Pascale tvirtino, kad kasdien prašė S.Berlusconi ją vesti, tačiau teisiškai santykių pora neįtvirtino.

„Nuo pat pradžių iniciatyvą rodžiau tik aš: penkerius metus jam meilinausi, pirmoji prabilau apie jausmus ir priverčiau jį mane įsimylėti. Nieko keista, jei aš ir pasipirščiau. Jam tereikia pasakyti „taip“, – žurnalui „Vanity Fair“ yra sakiusi F.Pascale.

Po partijos paskelbto pranešimo apie jųdviejų skyrybas F.Pascale tvirtino, kad brangins S.Berlusconi visą savo gyvenimą, ir tikisi, kad jis ras ką nors, kas juo rūpinsis taip, kaip ji.

Italų laikraštis „Libero“ 2013 metais skelbė apskaičiavęs, kad S.Berlusconi širdį buvo užvaldžiusios mažiausiai 130 skirtingų simpatijų.

83 metai naujiems santykiams nėra riba. Štai „Playboy“ įkūrėjas Hugh Hefneris audringu gyvenimu džiaugėsi iki pat mirties sulaukus 91-erių.

Tad ar nemirtingu vadinamo S.Berlusconi moterų sąraše naujoji mylimoji M.Fascina yra paskutinė – neaišku.

Šį kartą tarp įsimylėjėlių – 53 metų skirtumas. Gal ir M.Fascina politikas nuspręs „atleisti“, kai susiras dar jaunesnę.

Parengta pagal „Corriere“, „Il Sole 24 Ore“, „La Repubblica“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.