Savaitės vardai ir veidai: nuo pasivijusių praeities šešėlių iki savo galios sustiprinimo

Hunterį Bideną persekioja nemalonus praeities šešėlis. JAV buvo pradėtas tyrimas dėl 50-mečio išrinktojo prezidento J.Bideno sūnaus nuslėptų mokesčių. Teigiama, kad tyrimas pradėtas dėl H.Bideno verslo sandėrių Kinijoje, Ukrainoje ir kitose šalyse.

 Savaitės veidai ir vardai.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės veidai ir vardai.<br> Lrytas.lt koliažas.
Hunteris Bidenas<br> Scanpix nuotr.
Hunteris Bidenas<br> Scanpix nuotr.
Jaroslawas Kaczynskis<br> Scanpix nuotr.
Jaroslawas Kaczynskis<br> Scanpix nuotr.
Nicolasas Maduro<br> Scanpix nuotr.
Nicolasas Maduro<br> Scanpix nuotr.
Rudy Giuliani<br> Scanpix nuotr.
Rudy Giuliani<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 12, 2020, 2:06 PM

Nuo 2014 iki 2019 metų H.Bidenas buvo vienos didžiausių gamtinių dujų gamintojų Ukrainoje „Burisma Holdings“ valdybos narys.

Jaroslawas Kaczynskis atlaikė balsavimą dėl nepasitikėjimo. Lenkijos valdančiosios Teisės ir teisingumo partijos lyderiui ir vicepremjerui nepasitikėjimą bandė pareikšti opozicinė Piliečių platformos partija.

Opozicionieriai tvirtino, kad 71-erių J.Kaczynskis nesugeba atlikti savo pareigų. Jie kritikavo jėgos naudojimą prieš protestuotojus, vyriausybės kovą su COVID-19 ir valdžios ginčus su Briuseliu.

Nicolasas Maduro sustiprino savo galią. Venesuelos diktatoriaus valdoma Jungtinė socialistų partija parlamento rinkimuose laimėjo 67 proc. balsų. 58-erių N.Maduro oponuojančios partijos surinko tik 18 proc. balsų, nes dauguma jų kandidatų rinkimus boikotavo.

Tai reiškia, kad nuo šiol visos Venesuelos institucijos bus N.Maduro rankose. ES ir JAV tvirtina, jog rinkimai buvo suklastoti.

Rudy Giuliani užsikrėtė koronavirusu. Asmeninis D.Trumpo advokatas ir buvęs Niujorko meras buvo gydomas ligoninėje, tačiau jam nepasireiškė jokie rimti viruso simptomai ir jis buvo išrašytas sveikti į namus.

76 metų R.Giuliani tvirtina besijaučiantis gerai. Advokatas pasakojo, kad ligoninėje gavo vaistų, kurių išgėręs kitą rytą pasijuto 10 metų jaunesnis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.