Bulgarijoje lavina nusinešė trijų žmonių gyvybes

Sekmadienį Bulgarijoje, Razlogo

Dėl snygio situacija šalyje yra sudėtinga, kai kuriuose Pietų Bulgarijos rajonuose paskelbtas nepaprastosios padėties režimas.<br>AFP/“Scanpix“ asociatyvi nuotr.
Dėl snygio situacija šalyje yra sudėtinga, kai kuriuose Pietų Bulgarijos rajonuose paskelbtas nepaprastosios padėties režimas.<br>AFP/“Scanpix“ asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

TASS, ELTA ir lrytas.lt inf.

Mar 9, 2015, 8:19 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 5:33 AM

Pasak mačiusiųjų, nors meteorologinės sąlygos buvo nepalankios ir smarkiai snigo, jaunuoliai kalnuose važinėjo snieglentėmis. Juos užgriuvo lavina. Sniego spąstuose atsidūrė septyni žmonės, keturiems iš jų pavyko išsigelbėti.

Dėl snygio situacija šalyje yra sudėtinga, kai kuriuose Pietų Bulgarijos rajonuose paskelbtas nepaprastosios padėties režimas.

Sunkiausia situacija susiklostė Smoliano, Kirdžalio ir Chaskovo srityse, kur dešimtys tūkstančių šeimų liko be elektros, kadangi daugelyje vietų nutrūko elektros perdavimo linijų laidai. Nuvirtę medžiai ir didžiulės pusnys užblokavo kelius, daugelis gyvenviečių atkirstos nuo išorinio pasaulio, o ryšio su jų gyventojais nėra. Iki kovo 11 d. nuo stichijos nukentėjusiuose rajonuose atšauktos pamokos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.