Nyderlandų prokurorai pradėjo tyrimą dėl nuvirtusių kranų

Nyderlandų

Trys asmenys, dalyvavę tilto restauracijos darbuose, savanoriškai prisistatė į policiją ir yra laikomi tikėtinais įtariamaisiais.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Trys asmenys, dalyvavę tilto restauracijos darbuose, savanoriškai prisistatė į policiją ir yra laikomi tikėtinais įtariamaisiais.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, AP, BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 4, 2015, 12:55 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 2:28 AM

Pranešimas apie pradėtą tyrimą buvo paskelbtas antradienį – kitą dieną po to, kai du kranai, pastatyti ant plūduriuojančio pontono, nuvirto keldami naują tilto dalį ir užgriuvo ant namų bei parduotuvių Alfeno prie Reino mieste.

Vietos pareigūnai sakė, kad per šį incidentą aukų nebuvo, bet vietos žiniasklaida nurodė, kad buvo ištrauktas iš po griuvėsių vienas vyras, kuris skundėsi klubo skausmais. Be to, po griuvėsiais buvo rastas žuvęs šuo.

„Nors nebūtume drįsę to tikėtis, kai pamatėme vaizdo įrašą, šiuo metu atrodo, kad nebuvo jokių aukų“, – sakome miesto merės Liesbeth Spies pranešime.

Gelbėtojai naršė griuvėsius iki išnaktų, bet vėliau paskelbė esantys įsitikinę, kad daugiau žmonių po nuolaužomis nėra.

Prokuratūros pranešime sakoma, kad trys asmenys, dalyvavę tilto restauracijos darbuose, savanoriškai prisistatė į policiją ir yra laikomi tikėtinais įtariamaisiais.

Ugniagesiai iš pradžių buvo paskelbę, kad apie 20 žmonių buvo sužeisti, bet vėliau šią informaciją paneigė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.