Pradėta sudužusio Rusijos lėktuvo juodųjų dėžių analizė

Tyrėjai antradienį pradėjo

Į Sankt Peterburgą skridęs Rusijos oro linijų „Kogalymavia“ lėktuvas sudužo, praėjus 23 minutėms po pakilimo iš Raudonosios jūros kurorto Šarm el Šeicho.<br>AP nuotr.
Į Sankt Peterburgą skridęs Rusijos oro linijų „Kogalymavia“ lėktuvas sudužo, praėjus 23 minutėms po pakilimo iš Raudonosios jūros kurorto Šarm el Šeicho.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 3, 2015, 3:37 PM, atnaujinta Oct 6, 2017, 1:07 AM

Egipto civilinės aviacijos ministerijos pareigūnas sakė naujienų agentūrai AFP, kad šių prietaisų, įrašinėjančių pokalbius pilotų kabinoje ir fiksuojančių kitą skrydžių informaciją, tyrimas prasidėjo apie vidurdienį.

Jis gali tęstis kelias savaites arba mėnesius, jei paaiškės, kad juodųjų dėžių įrašai yra apgadinti, pranešė šaltiniai. Rusijos vyriausybės komisija, prižiūrinti tyrimą, antradienį taip pat surengs susitikimą.

Į Sankt Peterburgą skridęs Rusijos oro linijų „Kogalymavia“ lėktuvas sudužo, praėjus 23 minutėms po pakilimo iš Raudonosios jūros kurorto Šarm el Šeicho. Oro bendrovė teigia, kad orlaivis sudužo dėl „išorinio poveikio“. Jos teigimu, nelaimės priežastimi negalėjo tapti koks nors techninis gedimas ar žmogaus klaida. Kompanija tikina, kad lėktuvas buvo „nepriekaištingos techninės būklės“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.