Indonezijoje įvyko stiprus žemės drebėjimas

Stiprus 6,3 balo žemės

Indonezija ribojasi su Ramiojo vandenyno Ugnies žiedu, kur susiduria tektoninės plokštės ir vyksta daug žemės drebėjimų.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Indonezija ribojasi su Ramiojo vandenyno Ugnies žiedu, kur susiduria tektoninės plokštės ir vyksta daug žemės drebėjimų.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Nov 4, 2015, 7:18 AM, atnaujinta Oct 5, 2017, 11:31 PM

Apie 10 val. 44 min. vietos (5 val. 44 min. Lietuvos) laiku įvykusio drebėjimo židinys buvo 14 km gylyje ties Aloro salomis, maždaug už 77 km nuo Rytų Timoro sostinės Dilio, nurodė JAV Geologijos tarnyba (USGS).

Vienas stichinių nelaimių valdymo agentūros pareigūnas Aloro salyne, esančiame arčiausiai epicentro, sakė, kad stiprūs požeminiai smūgiai buvo juntami tame rajone beveik dvi minutes.

„Girdėjome, kad sugriuvo mažiausiai vienas pastatas“, – naujienų agentūrai AFP sakė pareigūnas Marthenas Daudas Ndaumanu Kalabahi.

Indonezija ribojasi su Ramiojo vandenyno Ugnies žiedu, kur susiduria tektoninės plokštės ir vyksta daug žemės drebėjimų bei ugnikalnių išsiveržimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.