Už žuvusius potvyniuose – popiežiaus Pranciškaus maldos

[[ge:lrytas:lrytas:516507]]

Popiežius prašė Dievo suteikti ramybę nukentėjusiesiems ir meldė, kad „broliškas solidarumas padėtų jiems“ patenkinti savo poreikius.<br>AP nuotr. iš archyvo
Popiežius prašė Dievo suteikti ramybę nukentėjusiesiems ir meldė, kad „broliškas solidarumas padėtų jiems“ patenkinti savo poreikius.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

AP, BNS ir lrytas.lt inf.

2015-12-30 15:53, atnaujinta 2017-09-26 14:53

Per savaitinę bendrąją audienciją Šv.Petro aikštėje Popiežius sakė, kad dėl audrų „deja, būna aukų, daug evakuojamųjų ir milžiniškos žalos“.

Jis prašė Dievo suteikti ramybę nukentėjusiesiems ir meldė, kad „broliškas solidarumas padėtų jiems“ patenkinti savo poreikius.

Dėl Pietų Amerikoje kilusių potvynių dešimtys tūkstančių žmonių buvo priversti palikti savo namus. Nelaimė neaplenkė ir popiežiaus gimtosios Argentinos, ypač nukentėjo kaimyninis Paragvajus.

Teksase praėjusią savaitę tornadai nusinešė mažiausiai 11 gyvybių, daugybė žmonių buvo evakuota dėl potvynių grėsmės JAV centrinėje dalyje.

Šiaurinėje Anglijoje potvyniai taip pat iš namų išvarė daugybę žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.